Rukau daznai ir hasha ir kanape, bet viena karta kai parukiau sirdy pajutau keista jausma, atrode kad ji stoja... Man neskaudejo, o jausmas tai nepaaiskinamas... kam pasakau visi galvoja kad mane tik gliucina, sako kad neprisigalvociau tokiu nesamoniu, bet as ir neprisigalvoju, visada rukau ir velka normaliai klausau muzikos judu, o kita karta parukau ir tas jausmas ateina is niekur nieko, bandau ji pamirst, neiseina. Viena karta buvo nuo kanapes, o dabar pries kelias dienas buvo nuo hasho, tik nereikia sakyt, kad hashas buvo lievas, nes pries tai rukiau visa menesi ta pati hasha ir jis buvo labai geras, parukiau pries kelias dienas ir tas jausmas atejo.. tik si karta ne viena karta kaip nuo kanapiu, o bangom... stovejau judejau ir dauziau sau i krutine plak plak!

kad galeciau ta jausma paaiskint.. butu lengviau suprast.. pradejau valgyt kas papuola kad tik greiciau baigtusi poveikis bet vistiek kankinausi 2 valandas.. per ta laika sakiau sau: vsio neberukysiu kad tik baigtusi... as ne persirukiau, rukiau tiek kiek visada rukau.. ranka pridedu prie sirdies ir pajauciu kaip ji stoja, tas jausmas puola mane.. atrodo kad ja kazkas suspaustu, bet isvis jokio skausmo.. matyt daugelis is jusu buvo sutike koki nors bahureli kuris parukes lakstytu ir rekautu sakydamas mirstu! O gal patiems yra taip buve? koks tas jausmas? Pagalvojau gal isvis atsigult ir pasiduot tam jausmui (paziuret kas bus tipo) sakiau kad nerukysiu po to parukymo, bet as ir vel

dabar rukau atsargiai, nedideliais dumais, vakar uzvakar dar kitaip kazkaip vilko, snd jau normaliau

ir muzika kitaip girdziu

dziaugiuosi net

po to jausmo kai prisiminiau kas man buvo, pasijauciu geriau, pozityviau ir dziaugiuos kad gyvenu.. taip tai keista, o gal tai paprastas ir net nesusijes su tuo dalykas, bet gal kam nors is cia esanciu yra buve kazkas panasaus?

Su 2011!!!