Žydėjimas- ar gali augalas susukti 2 kartus ziedu per sezona
Žydėjimas- ar gali augalas susukti 2 kartus ziedu per sezona
2 variantai: arba augini dar didesnes, arba jeigu tau tokios gerai, nukerpi ir meldiesi kad dar viena uzaugtu 

Nelabai aishku ka reishkia sudejo, jei surinksi galvas, prades ir toliau augint naujas bet geriausia yra isdzhiovint visa kruma zhemyn galva gerai vedinamoi ir tamsioi patalpoi. Kada skint - priklauso nuo to ko nori ish zholes - ar daugiau THC ar CBD. Bet orientacinis metas tai yra ruduo (nors tai labai priklauso nuo pachios zholes) kai diena sutrumpeja iki zhydejimo periodo (jei tai neacitiko ankschiau)
-
-
nu chia tai nesamone. ruduoja plaukeliai gal, jei tokie yra ir tokia rushis stafo. ashSigma rašė:kazkurioj literaturoj raso, kad galvas reik nuimt kai jos ~60% paruduoja. cia teisinga ar ne?
surenku kaip man dievas liepia. pasizhiuriu, paostau, pakramtau, apeinu kelis kartus,
ivertinu orus ir laikotarpi ir nutariu. jau laikas.
chia panashiai kaip su maistu. gamini, ragauji, skanu, nedavire... aisq galim ir pagal
laika, bet perdaug visokiu faktoriu kurie klaidina.
pasikleukit savo inkstais, susiliekit su gamta ir zhole o ji pasakys pati kada laikas.
-
Manau jei zole yra auginama namuose po dirbtiniu apsvietimu tai ar ruduo ar pavasaris nera didelis skirtumas, bent jau as nepastebejau, nebent ziema ji auga lieciau, o galvas as nurenku visaip, jei noriu kad butu atomine, tai laukiu kol usai paruduos, kada usai balti tai ji nera tokia stipri ir velka truputi kitaip, nesakau kad blogai, atvirksciai - man patinka, o visa kruma as dziovinu tik tada kai jau nieks nebeauga ant jo, kai jam jau paskutines dienos pareina.
<<< Aš Ir Vėl Sugrįžau >>>
Noreciau suzinoti ties kuria vieta galvas tas reiketu nukirpt, kad uzaugtu kita galva, mat pas mane tos galvos nera dideles ir aisq pati zolyte nera didele bet cia jau kita kalba, svarbiausia kad pradejo zydeti ir kaip bandyti skint kad dar uzaugtu kita. O toj pacioj nuskintoj vietoj gali uzaugti vina ar dar daugiau galvu>?
Re: ziedo nukirpimas laukimas kito tuj pacioj vietuj
jo. siusiuku patepk ir dar 3 kartus aplink apeik paspjaudes per peti. ar tu bent zinai kaip ziedai atrodo?Augintojas rašė:Mane irgi domyna krc jei nukerpu zieda kaip kitas ziedas uzauga tuj pacioj vietuj ar reikia tepti kuom ar atitinkamu lauku nukirpt?
nukerpi galva (zieda) "pazastyje", jos vietoi pradeda formuotis kita galva. bet daznaiusiai kokia ten galva. uzauga pypliukas kox...
nepritauspysi tokiais kirpimais ir keturgubo derliaus nenuimsi. duokdie jei +15% papildomai surinksi...
pasikonsultuosiu dar papildomai..
-
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 84 Atsakymai
- 52008 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Legalus