Kaip nustatyti lytį (F/M/H) ir kiti lyčių ypatumai?
[ nuotrauka ]
o cia nebloga male fotke:
[ nuotrauka ]
O is vyrishku augalu kaikurie zmondes daro hasha, bet nemanau kad verta, o siaip rukyt juolabiau, apsvaigsi greciau nuo tu smalkiu ir kitokio sudo nei nuo thc...
o cia nebloga male fotke:
[ nuotrauka ]
O is vyrishku augalu kaikurie zmondes daro hasha, bet nemanau kad verta, o siaip rukyt juolabiau, apsvaigsi greciau nuo tu smalkiu ir kitokio sudo nei nuo thc...
nu va dar hermio fotke radau nebloga:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
cia viskas labai paprasta,patinai ,tie su pumpurais jie netinka rukimui nes thc beveik neturi,todel ju ir neverta augint.o kas kita pateles(su plaukeliais-piestelemis)jos augdamos gamina thc ,tai ir yra ta pagrindine medziaga "raunanti stoga",ir todel verta augint pateles.nixas rašė:Gal galite paaiskinti M, F ir H ypatumus, kuo jie skiriasi ir kodel geriau auginti viena negu kita?

Sveikuciai, pamaniau, kad cia bus tinkamesne vieta aptarti viena problema - kuri gali buti bet kurio problema, tad manau vertetu pasiaiskinti toki dalyka :
taigi mano augintiniai zydi jau menesis beveik, ir dar nesukrove jokiu ziedu, priezastis tame, kad elektroniniai taimeriai del kazkokiu mistiniu priezasciu pradejo issireguliuoti ir tiesiog neuzgesdavo lempos tinkamu metu.( tai pasikartodavo gal karta , gal pora kartu i savaite).Dabar stebiu, kad uzgestu, ...ko galima tiketis is tu augalu?, kad jie bus hermiai ?, ir ar imanoma nuresetinti foto perioda, kad atsistatytu visas ciklas..nes jis gali buti rimtai issireguliaves...Ziedu nei kvapo nera..
.Prasau pagalbos

taigi mano augintiniai zydi jau menesis beveik, ir dar nesukrove jokiu ziedu, priezastis tame, kad elektroniniai taimeriai del kazkokiu mistiniu priezasciu pradejo issireguliuoti ir tiesiog neuzgesdavo lempos tinkamu metu.( tai pasikartodavo gal karta , gal pora kartu i savaite).Dabar stebiu, kad uzgestu, ...ko galima tiketis is tu augalu?, kad jie bus hermiai ?, ir ar imanoma nuresetinti foto perioda, kad atsistatytu visas ciklas..nes jis gali buti rimtai issireguliaves...Ziedu nei kvapo nera..
.Prasau pagalbos

liau 

puikus atsakymas i tavo klausima -dogg rašė:o jei as nusiperku 100proc feminized seklu, tai ten jau visos bus paneles?
http://dutch-passion.nl/home.php?p=feminized&l=en
pabandysiu pasakyti aiskiai
pvz auginu 6 tarkim augaliukus ir noriu suzhinoti lyty anksciau....?? ka man padaryti kad suzhinociau ir toliau galeciau auginti vyrus atmetes? negi vienintele isheitis feminizted seklos? ir dar kashkur skaiciau kad jai klonuoji moteris taj kai auga tikrajh moteris ishauks??? kad bereikalo nesikankinti...
aciu uzh pagalba..

aciu uzh pagalba..
is bendro issilavinimo (manau toliau botanikai pataisys mane arba pridurs ka protingesnio):Manttukas rašė:ka man padaryti kad suzhinociau ir toliau galeciau auginti vyrus atmetes? ir dar kashkur skaiciau kad jai klonuoji moteris taj kai auga tikrajh moteris ishauks??? kad bereikalo nesikankinti...
nemanau kad butina sumedzioti lyti anksciau. zinoma, tuomet puodas atsilaisvins ir vieta spintoi ir begaline meile butu skiriama tik mergom, bet tai neitakos mergu kadangi patinus ackirti galima pries zydejima (gerokai anksciau) bei pries patinams subrandinus zedadulkes (kazkur fotke ideta..)
klonavimo tema:
http://www.legalus.net/dis/viewtopic.php?t=235
o siaip klonas yra klonas. net nesugalvoju kaip galetu kolnas mutuoti (gal nuskinus 364aji klona jis jau nebebus identiska kopija pirmos mamos) bet atsakymas teigiamas... nors reiktu klaust botaniku.
---
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 5 Atsakymai
- 7958 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Arkis
-