P.s vien del to uzsiregistravau, nes labai idomi patirtis buvo...
Rukem ~0,7 ant 5 zmoniu per buteli.kilmantas rašė:Rūkei įprastą kiekį? Skamba kaip eilinis perdozavimas, nieko rimto. Neatsakinga skleist paniką apie chymkes nežinant žolės perdozavimo simptomų, kurie visiškai atitinka tai ką aprašei.
Perku "gatvėje" pas pažįstamus rimtus žmones, tai per ~5 metus tik kartą užtaikiau ant cheminio hašo, kai mano patikimieji neturėjo ir per draugų draugų draugus radau kažkokį Top Shope dirbantį marozą, kuris įkišo cheminio hašo. Tik įtraukus iškart pasidarė aišku, kad chemija - jaučiamas plastmasės skonis, dūmas iškerta iš kojų ir po 30 min išgaruoja lyg niekur nieko - gali eit dirbt, vairuot ir užsiimt įprasta veikla. Tai man tikrai keista skaityt kaip čia nuolat užtaikot ar manote užtaikantys ant chemijos
Jah, stipriai nenesiojaJah rašė:nu privetas, kur vejai tave nesioja?
spaisiku mafija panaikins tik mj toleravimas is valstybes puses. sik nesikes, daug nepasokinesi.. kaip yra taip yra
neaskink tu man gerai, smarkuoliYraDvidesimtSimboliu rašė:naktibaldas
seni, tu šitam forume rašei kai aš dar straipsnis buvau! Mad rep!![]()
Spaisas ir kita chemija - opi problema mieste kuriame aš gyvenu.Taip pat ir aplinkiniuose miestuose. Tik todėl turbūt ir užklydau į legalų iš viso.