Del silumos,sviesos.
Del silumos,sviesos.
https://www.youtube.com/watch?v=CRbBu8nkjRk , o lietuvoje girdeja tokiu atveju ? Ir kaip saugotis seni vilkai saukit patarimu.
Re: Del silumos,sviesos.
neuztenka sau? nori bapkiu greitu? slepkis. savo reikmemis misko nereik
if u want to be a water be a water ma friend 

Tai draugeli , as savo reikmem tik sau noriu kokius 3-5 ,ar nuo mano tu lempuciu neuzpasins
DDD Iskart pult pradejo vajej vajej kaip negrazu
!

labai persiprasau kad neskaitau jusu minciu kolega,bet sraigtasparniai iesko misku. uk gausi baudos uz monstrus ir atims yranga. lietuvoje neturi bapkiu skraidinti helikopterius.
karsti gali mazinti rinkdamasis brangesnes alternatyvas (led) arba galingesnius ventiliatorius
karsti gali mazinti rinkdamasis brangesnes alternatyvas (led) arba galingesnius ventiliatorius

Malonu ,kad supratai mane , o tai kaip lietuvei gaudo
? Nes kas koki menesi praskrenda sraigstasparnis .

atvirai, cheatu ju nezinau bet aplink vienos pavydzios akys ausys ir nosysp2p rašė:Malonu ,kad supratai mane , o tai kaip lietuvei gaudo? Nes kas koki menesi praskrenda sraigstasparnis .

Pavydas įkalina žmones tarp sienų, per kurias jie daugiau nieko nemato. Nors sienas pasistatė patys, bet kalti lieka visi aplinkuivabalz rašė:atvirai, cheatu ju nezinau bet aplink vienos pavydzios akys ausys ir nosysp2p rašė:Malonu ,kad supratai mane , o tai kaip lietuvei gaudo? Nes kas koki menesi praskrenda sraigstasparnis .

Pareigūnai klauso.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6 Atsakymai
- 4707 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Swxas
-