NL strainas kosminis patikek daug kas labai keika taipat pats nemažai patirties turiu su juo žinok pjauna smegenis daug parukes gali miego sutrikimu isitaisyt pasiskaityk daugiau apie nl kaika švelnesnio rinkis su daugiau cbd apskritai patirtis rodo kad kuo toliau tuo mažiau dairausi į aukštus thc kiekius
Bandysiu kaip ir pernai ribot dydį, į žemę su vazonėliais kišdamas, ir dangstyti. Pernai šaknys ištaškė vazonėlius, praaugo kiaurai viską, augalai užbujojo, tai rugsėjį dar vegetavau, teko klonus namo nešti Šiemet tikiuosi planas paeis čiki. O iš veislių tai dar nežinau.. jeigu kažkokios egzotikos "kontrabandos būdu" lol neatsivešiu, tai iš savo kolekcijos kažką.. prisiveisęs, prisirankiojęs visokiausių, bėda, kad tik ploto daug neturiu, o po laukus taškytis paleva, patinka man tūpinėt aplink savo augalus, tai man geriau daugiau, mažesnių, bet arčiau
Andriuxes rašė: ↑2018-03-17, 21:05
Sveiki, kada žadat pradėti daiginti ir kada perkelti į lauko žemę ? Galvoju apie šiuos pasirinkimus bus visi FEM, nes tokių gavau turiu.
2017m. buvo negailestingi, tai nespėjau savo Kush normaliai sužydinti, nes saulės maža buvo. Ką patartumėt ? Dėl žemės ir t.t. viską žinau jau, o kaip dėl pradėjimo kambaryje po lempomis ir t.t. kada pradėt ? Nes 1mėn. ankščiau pradėjus jie bus gan dideli jau..
Drįsčiau sakyti kad nė vienas iš taviškių nespės
Special queen1 pats bandžiau, rugsėjo vidurys buvo toli gražu iki žydėjimo galo...
Jau nekalbant apie silver haze, geriau rinkis automatus.
„Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.“ Bob Marley
avoria rašė: ↑2018-03-28, 03:57
Jeigu orai leis kaip pernai tai gegužės vidury jau bus lauke.
Bet pradžia indoor'e tiesa? Tai daiginimas realiai balandžio vidurys-galas
Na bent jau aš taip planuojuosi sudomino mane irgi RQS Gorilla :O Dabar net "Out of Stock"
NEPATARIU PIRKTI jų, nes joms reikia WARM klimato... jo pas mus nėra ir nespės normaliai sužydėti, geriau imk kur mild, o geriausiai cold tada tikrai turėsi gero dūmo. žinau ką reiškia augint "cold" ir "warm" klimato augalą, skirtumas didelis...
Tą aš užmačiau, bet vėlgi - ką reiškia warm (na taip angl. šilta ), bet tai labai abstraktu... Šilta grow box'e, o liepą ir Lietuvėlėj gali būt
šilta ^_^ bet kaip ir sakiau noriu skirtingu strain, nebus taip, kad visas sezonas vien ant gorilos
Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.
Andriuxes rašė: ↑2018-03-29, 20:32
Buzzas - tikrai warm neiimk jei nori gero stuff... jau geriu mild tada, bet tik ne warm. Pats bandžiau warm ir šūdas realiai, nes nespėjo, o vos atvėsus iki 5-10 per porą dienų pasidarė visos pestilės rudos ir viskas buvo baigta, puolė pelėsis ir tiek. Auginau FEM, bet tai nieko nekeičia. Žiauriai geras stuff išėjo nuo COLD auto Draf pirkau iš royalqueenseeds beroc toks pavadinimas.
Jei dabar imčiau, tai tik 100% - Сold
Iš bėdos - Mild
Nebepirkčiau kitą kartą - WARM
Labai jau tas didelis THC ant automato vilioja pamėgint
Dėkui už patarimus
Kaip tau Dwarfukas? Kokio dydžio, kiek laiko nuo sėklos iki harvest? Kiek skanumynų užderėjo?
Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.
plieninius kiausus turi, kad taip siunties atvirai. pas mane yra uzsilikusi 1 fem CBD Critical Cure. critical kusho ir shanti baba CBD krossas. pagal "dokus" harvestas rugseji. Dar nieko nedariau, guli.. net nezinau ar outdoorinsiu nes Marijos zeme aptraukta paranojos plevele.