Bandysiu ir aš šiemet lauke laimę. Pagrinde visi fem automatai: NL, gorilla og, ripleys og, malawi x nl (šitas man labai įdomiai atrodo), white widow, išskyrus onyx reg ir gavau photo fem freebie iš rgsc fast diesel, kuris mano nuomone turėtų spėti sužydėti iki spalio pradžios, tai galbūt truputėli paeksperimentuosiu. Net nežinau ar visas rūšis išbandysiu, noriu šiek tiek sėklų pasidaryti. Kaip praktika rodo Lietuvoje lauke su photo veislėmis galima žaisti naudojant greitas veisles iš hfh, cannaseeds dk, rgsc. Tačiau dažnai kokybės ten nėra, va tik dabar rgsc pakankamai įdomiai atrodo, panašu stipriai jie dirba ties ankstyvom outdoor veislėm, kad ir kokybė būtų. Aišku ne viskas kas tinka UK, tinka Lietuvai, mums derėtų tik į jų ankstyviausius ir greičiausius produktus žiūrėti, mano nuomonė Lietuvoje rugsėjo pabaiga yra auginimo lauke deadline, kartais galima rizikuoti ir į spalį einant, tačiau vidutinės temperatūros tada jau žemos, jei giedra - šalnų grėsmė, jei apsiniaukę ir lyja tai puola palėsis. Mano rekomendacijos naujiems augintojams: venkit photoperiod veislių, nebent perkant iš mano anksčiau minėtų tiekėjų, visad rinkitės kiek įmanomą anksčiau sužydinčią tiekėjo siūlomą veislė, o jei norit kažko paprasto ir neprasto rinkitės auto veisles, visos tinka, tenkesnių žiedų struktūros gali kiek papėlyti dėl mūsų vasariškų škvalų, tačiau galutinis produktas bus pilnai prisirpęs.
Sekmės auginime šiemet, būkit protingi ir atsakingi, linkiu išsirinkti gerus spotus ir gerus strainus, mažiau kalbėti ir nerūkyti viešose vietose, nevairuoti parūkius, neturėti tokių dalykų savo automobiliuose, išmintingai laikyti ir gabenti savo stuffa ir sulaukti gerų orų. Auginkite ir vartokite atsakingai.