Paskaičiau, kad nėra panašios temos, tai nutariau sukurti. Norint pasigaminti gerą cannabutterį, stuffą pirmiausia reikia
dekarboksilinti. Naudojant karštį, stuffe esantys THCA ir CBDA paverčiami į aktyvius THC ir CBD. Trumpai tariant, "decarb'intas" stuffas geriau tinka cannabutteriui.

Daugiau
info, kam įdomu.
Mano patirtis. Paskutinius du kartus gaminau cannabuterį prieš tai double-boilindamas stuffą 120min 100C/212F verdančiame vandenyje (decarb). Po to kaip įprasta - 3h ant lėtos ugnies su sviestu, temp iki 100C. Abu kartus naudojau ₲40 sauso trimo ir ₲5

Svieste ištirpti turėjo kokie >350-500mg thc. Daugiau nei pakankamai vienam žmogui.
Abu kartus cannabutteris gavosi

Spalva ir kvapas geras, bet neveiksmingas. Gal kas turit idėjų, kodėl? Ar apskritai verta decarbinti? Nes visus kartus, kiek anksčiau gaminau nedecarbindamas, viskas visada buvo
