Only viskas, kas susije su marihuanos sukeliamais salutiniais poveikiais.
Taigis pradesiu nuo saves: po stipresnio uzrukymo, kitas pora dienu mane kamuoja depresija, stipriai krenta darbingumas, sumazeja saviverte. Kita diena po rukymo bunu kazkoks apkiautes, liudnas, nera nuotaikos. Na bet as ir siaip esu linkes i depresija, todel tenka konstatuot, kad marihuana (nesaikingai ir per daznai vartojant) man nera gerai, nes issaukia depresijos simptomus.
Kosulys! Buna, kad ar tai pyhas koks hujovesnis pasitaiko, ar dar kas, bet kita diena po rukymo kosciu ir atsikosciu skrepliais, toks vaizdas, lyg kokioj sachtoj dirbciau ir nuolat kvepuociau dulkemis. Laimei kosulys po geru uzrukymu praeina po poros dienu.
Skausmas krutineje. O sitai mane labiausiai neramina. va pastebejau pries menesiuka kita, kad skauda krutine, aisku, gal tai elementariausias persalimas, ar uzleisto plauciu uzdegimo pasekmes (persirgau perreita ziema ir nesigydziau pradzioj, nemegstu eit pas medikus). Jums kas nors panasaus yra? Jei tai nuo marihuanos, manau prisieis atsisakyt sio malonumo

As cia pasiskaitinejau, kad turit problemu su miegu kai kurie, na man tai nebuna, kad neprirukes neuzmiegu.
Kaip su atmintim? As tai aiskiai jauciu, kad suprastejo smegenine, issiblaskes tapau, bet kazkaip ismokau su tuo gyvent. Po kiek laiko metus pusti smegenine susitvarko? Ar jau apskritai nebesusitvarko?
Puciu i savaite po 2 kartus mazdaug. Susipucia mazdaug 2g ant galvos. Gal per daug rukau?