Tik realius pasiulymus rasykite

o kai norisi tai ir parukai?Jaronimas rašė:as sugebu atsisakyt. sakau meciau ir man dzin tegu jie ten ruko, tik kartais susinesvinus ziauriai labai norisi. o jei stipriai iklimpes esi tai pleistrus naudok, zinau kad jie gana gerai padeda.
Zinok ne :p kad ir labai norisi nerukau. pirma menesi ar kelias dienas buna sunku vis tas yprotis daryt judesi "ranka burna"RED&WHITE rašė:o kai norisi tai ir parukai?Jaronimas rašė:as sugebu atsisakyt. sakau meciau ir man dzin tegu jie ten ruko, tik kartais susinesvinus ziauriai labai norisi. o jei stipriai iklimpes esi tai pleistrus naudok, zinau kad jie gana gerai padeda.taip tai ir as galiu ,sakau metu,tai ir metu,bet va po keliu dienu vel paemu ir parukau,ale priezasti suradau,kad nervus nuramint
Mano kolega kai mete rukyt, kokius 20kg priaugo, viskas ant puzro... Blia jau geriau tada rukythipiukas rašė:Na aš jau porą mėnesių sekmingai neberūkau cigarėčių.
Neskaičiau jokios literaturos, kaip mesti rūkyti. Nesikoncultavau su daktarais. Taip pat niekeno neklausiau, ir nesidomėjau, tiesiog ėmiau vieną dieną ir neberūkiau. pirmosiomis savaitėmis buvo sunku (ne fiziškai, o psichologiškai), kai netyčia susitinki draugą, - pasiūlo parūkyt, o tu pats nepajauti kaip cigaretė atsiduria dantyse, o tik po to atsipeikėji "juk aš neberūkau". Kei eini į parduotuvę, nejučiomis žvilkčioji kurias cigaretes šiandien pirkti. Bet po kokio mėnesio visiškai pripratau. Priprato ir draugai, pažįstami. Ir tikrai nesigailiu. Mano manymu buvo verta.
Tiesiog reikia imti ir mesti rūkyti ŠIANDIEn, DABAR, TUOJ PAT. Jei galvosi "va reik mest rūkyt, gal kitą savaitę pradėsiu neberūkyt", tai tokie žodžii tęsis metų metus. Tiesiog imk cigarėtes, sulaužyk, išmesk, ir neberūkyk. Jei kas nors siūlys - atsisakyk, jei šaipysis, pasiųsk nx.
Man niekas nepadeda priaugt svorio.. Valgau kaip arklys, ir papildus kažkokius vartojau, bet viskas pro kitą galą kaip eina, taip ir išeina. Ūgis 176, o sveriu 53 Kg, daktarai nieko neranda (siūlo chemija, bet principai neleidžianaktibaldas rašė: Mano kolega kai mete rukyt, kokius 20kg priaugo, viskas ant puzro... Blia jau geriau tada rukyt. Nors, aisku, ne visiems taip turi ir buti. Tu priaugai svorio?