runkelis rašė:ir mane sudominai naktibaldai!

buvai apsiputes kaip stumei?

Jo ir gana mocnai isnestas buvau. Tada kaip tik kucios buvo, ten jie visi ekstazej buvo. Nu mes irgi pagal save sventem tas kucias, putem ir gerem, pamenu dar draugeliui padovanojom dideli padekla, kur is jointu buvo merso zenklas sudeliotas, tai skambinau po to, kai patvarkem ta merso zenkla

Ten hujava tucia tu kasiaku buvo!

Gaila db mano numeri jau isivede, tai nebekelia, nepazistamu nr irgi jau nekelia, nes seniau as jiems is nepazistamu stumdavau. Beveik kiekviena vakara, apsiputi su draugeliu po darbo tackoj, klausai radijuska ir lydaisi
Ten jie problemas kokias gvildena!!!!!!

Pvz skambina kokia sene ir sako: bla kas daryt va per pasninka needu, uztat paskui prisivalgau kaip kiaule, o cia gi nuodeme, labai del to savipisa kamuoja, nezinau kas daryt. Nu ir tada tas dj kunigas tumia jai visokiausi suda apie viska ir nieka, vapse kai klausysit atkreipkit demesi, kad ju bazaras, tai pilstymas is tuscio i kiaura, grynos demagogijos, ismetyk nereikalingus zodzius ir prasmes nebelieka. Paskambinkit padiskutuokit su jais, mane TAI VEZA!!!!!!
Marijos radijo tiesioginio eterio telefas: 8 (37) 32 32 30
Vilniuje 93.1MHz, Kaune 95.7MHz, Klaipėdoje 106.0MHz, Šiauliuose 91.8MHz, Viešintose 95.0MHz