[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Lova ir jos teikiami malonumai - Puslapis 2 - Kanapės mėgėjų lyga
Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Siaip vienam draugui nutikimas toks buvo su zmona. Jis parukes eilini karta po darbo pareina namo, atsigula i lova ir ziuri i savo zmona. O tada vis veikia kalnalape ir viskas pasidaro romantiskiau, energiskiau ir seksualiau. Zmona net issigando jo, kas vyksta? kodel mano vyras toks pamises lovoje? . Tokie mes jau esame ir kai vartojam abidvi merginas tai ir gaunasi crazy sex on the floor
Bum rašė:didziausiais lovos teikiamas malonumas tai kai parukes pareini namo, skaniai pavalgai (na cia ne lovos privalumus, bet vistiek...) ispureni pagalve, pasiimi pukine miela kaldra, ir atsigules klausai Fluxion - Vibrant Forms II, o tada uzmiegi ir sapnuoji spalvotus sapnus.
Cia gal ir nevede, bet turim vedusiu biciuliu, atsakingu tevu ir pilieciu jau garbiu, zmoneles ju toleruoja, pacios neruko. Blaiviai zmoneles reaguoja.
Nu nezinau ar cia tinkama vieta bet noriu issipasakoti - sapnavau sapna susijusi su kanape ir policija. Atsimenu stoviu stotelej ir matau ateinanti menta o pas mane daug zoles tokiam baltam maise celofaniniam uzspaustam, ir krc mentas tai arteja o man baimes 0, nors viskas tikroviskai atrodo. Jis ima mane kraustyt ir paima maiseli su kanapem, ciupineja ciupineja. Man neramu pasidaro, galvoju griebsiu maisa ir i kojas. Istiesiau ranka, paemiau uz maiso, o mentas sako:
- Tigi chia batonas.( ).
As nieko negalvodamas atsakau, - jo susmulkintas. Ir tuom baigesi sapnas bet daba galvoju WTF jis galejo reiksti?!
Gal jus turejot sapnu susijusiu su ir gal noretumet pasipasakoti? Butu malonu isgirsti nuomone jusu.
P.S. Manau mane galejo paveikti I-Doser programa, nes pries miega klausiausi "valiumo".
As ir praejusi sawaite sapnavau sapna susijusi su mentais ir.. bet tingiu pasakot gan nesamoningas jis buvo,bet db kazkaip neramu ypac zinant kad keletas sapnu man buvo isipilde