2012-12-18 Atnaujinta







Nieks nesake apie kiekybe ne zodzio, turetum suvokti, kad tik sveikas augalas gali parodyti visa potenciala, ne tik kiekybes atzvilgiu, bet ir skonio, kvapo ir t.t.vartotikas rašė: Auginu ne tam ,kad platinti ir labiau dominuoja kokybės faktorius šiame auginime ,o ne kiekybės.
 Laukiam tęsinio! O prieš pjovimą (kai galvosi pjaut) tai siūlau gerai praplaut žemes, ir kai jau jos džiūt pradės, tai parą kitą tamsoj (visiškoj) ir vėsesnėj temperatūroj (ne per šaltoj) augalus palaikyt. Ale tokia mini-procedūra, nepamiršk tik, nes blogiau tikrai nebus
 Laukiam tęsinio! O prieš pjovimą (kai galvosi pjaut) tai siūlau gerai praplaut žemes, ir kai jau jos džiūt pradės, tai parą kitą tamsoj (visiškoj) ir vėsesnėj temperatūroj (ne per šaltoj) augalus palaikyt. Ale tokia mini-procedūra, nepamiršk tik, nes blogiau tikrai nebus  O kai džiovinsi, tai neskubėk ragauti (duok minimum 15 dienų), jeigu iš tiesų dirbi dėl medžiagos kokybės, tai šitie patarimai turėtų jos šiektiek pridėti
 O kai džiovinsi, tai neskubėk ragauti (duok minimum 15 dienų), jeigu iš tiesų dirbi dėl medžiagos kokybės, tai šitie patarimai turėtų jos šiektiek pridėti 
 Sėkmės!
 Sėkmės!

 Flušinti , tamsoje palaikyti , krapštuką smeigti ,bet va dėl 15 dienų tai sunkiau
 Flušinti , tamsoje palaikyti , krapštuką smeigti ,bet va dėl 15 dienų tai sunkiau  nelabai aš savo valią ištreniraves.
 nelabai aš savo valią ištreniraves.
 norėjosi ir sviestuko biški pasidaryti ,kad kelis sausainukus išsikepti paragavimui
 norėjosi ir sviestuko biški pasidaryti ,kad kelis sausainukus išsikepti paragavimui  //
// pats turiu 1 augaleli zydejime (21dienos) tai lapai zali zali, gal net per daug N.
 pats turiu 1 augaleli zydejime (21dienos) tai lapai zali zali, gal net per daug N.  
