ir kuo daugiau vatu seip neblogos osram 23W senukuose yra
 12 lt kaskurtais 1vnt
 12 lt kaskurtais 1vnt 12 lt kaskurtais 1vnt
 12 lt kaskurtais 1vnt tai skaiciuokis
 tai skaiciuokis  seip tada geriau pirkt senukuose  giwsidabrio lempa 90 lt kainuoja  tiesei i patrona sukas
 seip tada geriau pirkt senukuose  giwsidabrio lempa 90 lt kainuoja  tiesei i patrona sukasTai kiek tu manai reiktu vegetuoti ?SnowStorm rašė:Tai galima gi paauginti biski ir iskart i zydejima perjungt... Bet geriau isvegetuot su lst kiek imanoma, ir pasilikt dar biski vietos, nes perjungus i zydejima dar augs nemazai.

Žinai posakį: "Kaip pasiklosi - taip išsimiegosi"? Ant 13g klojai, ant 13g ir pamiegojai, taigi normalu
 Žinai posakį: "Kaip pasiklosi - taip išsimiegosi"? Ant 13g klojai, ant 13g ir pamiegojai, taigi normalu  kažkas kitas iš NL būtų išpsaudęs 5g - irgi normalu, kažkas užaugintų 100 - irgi normalu
 kažkas kitas iš NL būtų išpsaudęs 5g - irgi normalu, kažkas užaugintų 100 - irgi normalu   Koks įdirbis - toks rezultatas, tokia yra normali taisyklė
 Koks įdirbis - toks rezultatas, tokia yra normali taisyklė   Analogas - ar normalu, kad skaičiuoti nemokantis moksleivis iš matematikos kontrolinio gauna 2, o ne 10? Kaip jam - visiškai normalu
 Analogas - ar normalu, kad skaičiuoti nemokantis moksleivis iš matematikos kontrolinio gauna 2, o ne 10? Kaip jam - visiškai normalu   Su patirtim daugiau užauginsi, neparinkis
 Su patirtim daugiau užauginsi, neparinkis  
 mano critical jack augantis dar balkone parode piesteles
 mano critical jack augantis dar balkone parode piesteles  tai kaip suprantu tai zymi zidejimo pradze nors jis ir visai nedidelis dar  tai noriu paklaust ar dar galiu ji persodinti atsargei nes jis tik 0,5l vazone auga
 tai kaip suprantu tai zymi zidejimo pradze nors jis ir visai nedidelis dar  tai noriu paklaust ar dar galiu ji persodinti atsargei nes jis tik 0,5l vazone auga 
Persodink. Turbut 20d jau tavo dzekiui, normalu automatam pradet zydetR2D2 rašė:....
vapozaizeris rašė:Mano automatam jau mėnesis, bet nežydis. auto bubble haze iš mr-green. Kodėl?
 . O jei rimtai tai dar prades zydet greitu laiku. Dont wuwwy
. O jei rimtai tai dar prades zydet greitu laiku. Dont wuwwyvapozaizeris rašė:Mano automatam jau mėnesis, bet nežydis. auto bubble haze iš mr-green. Kodėl?