Auginimas lenkiant ratu
Re: Auginimas lenkiant ratu
mano naminiai parodė lytį (žiūrėti pradžioje) 

žinojimas - didelė vertybė, kuri gali išgelbėti arba pribaigti 

lauke mano augalas užsilenkė
[ nuotrauka ]
didžiausia mano manymu klaida buvo mišinyje vietoje durpiu pasirinkti komposta, būtent jis šlapias tarsi kibiras vandens būtų užpiltas, o lietaus jau senokai nebuvo
šiame reikale esu naujokas todėl namų sąlygom dar pavasari pradėjau auginti durpėse ir ten augalai tiesiog idealiai kyla
[ nuotrauka ]
nežinau kaip kitiems, bet aš daugiau jokiom pasakom apie žemiu mišinius, kurių prisiskaičiau čia, nebetikėsiu
gaila kad niekas nepasako normaliai koki mišini naudoja, kalbu apie tuos kurie jį ruošiasi patys, sudieties senieji augintojai neatskleidžia, o to klausinėja beveik kiekvienas čia atėjes naujokas 

[ nuotrauka ]
didžiausia mano manymu klaida buvo mišinyje vietoje durpiu pasirinkti komposta, būtent jis šlapias tarsi kibiras vandens būtų užpiltas, o lietaus jau senokai nebuvo

[ nuotrauka ]
nežinau kaip kitiems, bet aš daugiau jokiom pasakom apie žemiu mišinius, kurių prisiskaičiau čia, nebetikėsiu

beje ir tas naminukams pasirinktas auginimo būdas lankstyti ratu pasiteisino, rekomenduoju ir kitiems išbandyti, vietoje vieno stiebo kyla visa krūva
ir visi auga vienodu greičiu

Kažkada pirkau arklių kompostą. Tai ardavėjas sakė kad maišant su senomis šiltnamio žemėmis komposto turi būti ne daugiau ketvirtadalio- jei bus daugiau- augalai "sudegs".
Šiaip yra pardavime jau gatavos kmpostinės žemės- tai jau žemių ir komposto mišinys- į jį tik perlito (kad ilgiau drėgmę laikytų) dadėet- ir viskas
Šiaip yra pardavime jau gatavos kmpostinės žemės- tai jau žemių ir komposto mišinys- į jį tik perlito (kad ilgiau drėgmę laikytų) dadėet- ir viskas
Per daug pridejai
saknys duso. Visada stenkis kuo puresne ir lengvesne dirva padaryti.

if u want to be a water be a water ma friend 

tai jau dabar tuom isitikinau
kambarinės puriose durpėse, vandens su trupučiu trašų tik kas keturias dienas gauna ir auga idealiai
o kad tai būčiau anksčiau sužinojes, juk ir pasigaminta mišinio sudėti skelbiau, bet niekas nepasakė kad klystu tiek komposto kraudamas.....

Viskas normaliai su tuom zemem reikejo uzdenkti jug nakti salta dar buna pas mane siltnami ir uzdenkti nakti ir vistiek vienas panasiai pasalo visi lapai i apacia bet atsigaudineja jau 

Viskas normaliai su tuom zemem reikejo uzdenkti jug nakti salta dar buna pas mane siltnami ir uzdenkti nakti ir vistiek vienas panasiai pasalo visi lapai i apacia bet atsigaudineja jau 

pas manes krūmuose buvo, tai per didžiuosius lietus kompostas gerai įmirko, kad net dabar dar šlapias tebėra, augaliukui jau hajuk, nebematau prasmės ka nors su juo bedaryti

cia lietuva, o lietuviui naturalu dziaugtis kai kam nesisekazaltys rašė:tai jau dabar tuom isitikinaukambarinės puriose durpėse, vandens su trupučiu trašų tik kas keturias dienas gauna ir auga idealiai
o kad tai būčiau anksčiau sužinojes, juk ir pasigaminta mišinio sudėti skelbiau, bet niekas nepasakė kad klystu tiek komposto kraudamas.....

Pezi juliaumindful rašė:cia lietuva, o lietuviui naturalu dziaugtis kai kam nesisekazaltys rašė:tai jau dabar tuom isitikinaukambarinės puriose durpėse, vandens su trupučiu trašų tik kas keturias dienas gauna ir auga idealiai
todel tau niekas ir nepatars teisingai iki galo, o tik sustrelins ir ziures kaip tu eksperimentuoji ir vis nesekmingai
if u want to be a water be a water ma friend 

gražus krūmelis 

„Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.“ Bob Marley
čia jų keturi 11 litru vazonuose, bet iš po lankstymo kiekvienas krūmelis kelia po keliolika stiebų
kadangi čia mano pirmas kartas tai netveriu džiaugsmu

kadangi čia mano pirmas kartas tai netveriu džiaugsmu

o pas tave cia apacioj lapelei ne geltoni?
na taip, keletas parodė kad trašu trūksta, tai jų ir daviau
tiek vandens, tiek trašų duodu tik pagal augalo poreikį
tiek vandens, tiek trašų duodu tik pagal augalo poreikį

2016-06-13 keletas dienu kaip jau 11šviesos/13tamsos gauna, po kokios savaitės turėtu pradėt kraut žiedus, manau
[ nuotrauka ]

[ nuotrauka ]

Yra kažkokių priežąsčių, kodėl nustatei 11/13, o ne 12/12 fotoperiodą?
na vegetacijoje laikiau ne 18/6 o 16/8, tai kad augalas tikrai sužydėtu nustačiau didesni tamsos laika

2016-06-17 67veg/11flov jei akys neapgauna prasideda žydėjimas
[ nuotrauka ]
laukui paruošiau klona, savaite laikytas isišaknijima skatinančiame tirpale ir jau savaite kaip žemėse tupi, dabar drėgmės begauna tik kai palinksta ir parodo poreiki
[ nuotrauka ]

[ nuotrauka ]
laukui paruošiau klona, savaite laikytas isišaknijima skatinančiame tirpale ir jau savaite kaip žemėse tupi, dabar drėgmės begauna tik kai palinksta ir parodo poreiki
[ nuotrauka ]

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 3676 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Moderatorius