Nuotrauka Nuotrauka

Naujienos iš žiniasklaidos

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

bi0dileet rašė:Medikai ir pareigūnai įspėja, kad vartojant marihuaną sutrinka atmintis, pakinta laiko suvokimas. Vartojimas dažnai susijęs su psichikos sutrikimais.

Dažniausios nepageidaujamos reakcijos yra nerimo ir panikos atakos, pasitaiko psichoziniai sutrikimai. Kliedesiai dažniau pasireiškia, jei kartu vartojamos kitos psichoaktyvios medžiagos. Priklausomybė vystosi greitai. Netrukus gali pasireikšti dirglumas, sumažėjęs apetitas, nemiga, taip pat apatija ir protavimo sutrikimai.
piz*ec :D tai pavadinciau tiesioginiu smegenu plovimu
Koks dar plovimas, visa tai ir asilui aišku. Tu ką, bijai? Jei taip, tai tavo baimė pagrįsta. Bijai - nerūkyk.
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

bi0dileet rašė:Medikai ir pareigūnai įspėja, kad vartojant marihuaną sutrinka atmintis, pakinta laiko suvokimas. Vartojimas dažnai susijęs su psichikos sutrikimais.

Dažniausios nepageidaujamos reakcijos yra nerimo ir panikos atakos, pasitaiko psichoziniai sutrikimai. Kliedesiai dažniau pasireiškia, jei kartu vartojamos kitos psichoaktyvios medžiagos. Priklausomybė vystosi greitai. Netrukus gali pasireikšti dirglumas, sumažėjęs apetitas, nemiga, taip pat apatija ir protavimo sutrikimai.
piz*ec :D tai pavadinciau tiesioginiu smegenu plovimu
Temelėj "ką jus jaučiam parūkę" pats gi rašei: "bunai gerai, buna ir blogai, minusas - kartais pasireiskia paranoja, ypac jei puciu diena is dienos be pertrauku". Na, matai, tai kartais pasireiškia vis dėlto ta paranoja, ir blogai būna. Tai dar luktelk truputį, gal NETRUKUS, po metelių-kitų ir dirglumas pasireikš, apatija, pavymui protelis pakriks. Įsigilink, jausk žodžių svorį, žmogau. Ir perskaityk viską iki galo - ten yra žodis "gali", reiškiantis didesnę ar mažesnę tikimybę. "Netrukus GALI (padidinau, kad geriau matytųsi) pasireikšti dirglumas..". Jei tau nepasireiškė, nereiškia, kad nesireiškia man arba kolegai iš antro aukšto.
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

Freddy Krueger rašė:Beja ir putiku fanatizmas uzpiso ne tokis jau ir nekaltas shis augaliukas.
Ir shtai vienas is kanapiniu mitu kuris mane labiausiai nervina "rukau zole shimta metu ir dar nesu narkomanas".
Ale taipogi ir alkoholis visi girtuokliaujam ale nesam alkaholikai.
Manot netiesa kad narkomanija prasideda nuo nekalto dumo arba alkoholizmas nuo buteliuko alaus?
Vsio uzpiso sapaliot bl vienu zodziu zinesklaida ne taip jau ir varo visishka shuda o zolines tiesos ne tokios jau ir tiesios....
Štai, kolega iš pirmo aukšto pasakė, ką galvojo. Puikiausiai suprantu tave, Kriugeri. Malačius! Ašarotai juokinga, kai chebra plauna sau smegenis visais tais "kanapė - tai ne narkotikas", "koks aš jums narkomanas, gal jūs kvaili, juk aš tik kartais parūkau kanapės", "kalbos apie kanapės nepageidaujamą poveikį, ypač ilgalaikį, yra iš piršto laužtos" ir t.t.
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

Patiko Terrence Mckennos kazkur pasakyti zodziai - kad kiekviena visuomene ir valdzia pasirenka tam tikrus narkotikus kurie yra legalus - musu atveju - alkoholis ir tabakas - taciau visuomet pasirenkami tie narkotikai kurie nevercia zmoniu samoningai ir laisvai mastyti o juos bukina, tokiu budu lengviau aviu banda suvaldyti. Mastantys individai visada kele nerima tiems kurie valdo aviu banda.....todel visais imanomais budais stengiamasi uzgniauzti tas medziagas kurios kazkiek plecia zmogaus samoninguma. Psichologijoje naudojami visokie bukinantys prozakai ir pan, kai visi garsieji pasaulio psichologai profesoriai kurie oficialiai tyrinejo naturalias, tukstancius metu gydymuose ir religinese apeigose naudotas haliucinogenines medziagas priejo stulbinanciu isvadu apie tai, taciau aisku tiesa nelabai kam idomi, tiksliau ji nenaudinga.
Visa mass media sukuria kazkam naudinga bei klaidinga 'tiesos' modeli....nera ko noret...pasiziurekit kiek metu dar nuo carines rusijos laiku buvo vedama alkoholine nutautinimo ir nukvailinimo politika...pasekmes siandien visi matom..lietuva paskendusi alkoholio liune...nuvaziuokit i betkuri kaima, pakraupsit kas darosi.....visa visuomene pririshta pire baisiausio 20amziaus narkotiko - etilo alkoholio...sukurta nuostabi iliuzija jog tai nenarkotikas - visi geria, nieko cia tokio vienas kitas alaus bokalas.. gal ir nieko tokio :) bet faktai labai iskalbingi: pasiziurekit betkurios dienos nusikalstamumo kroniku suvestines: papjove, nuzude isprievartavo ir tt..budamas girtas:)
O koks dabar vajus sukilo kai krepsinio transiacijose nebeleido reklamuoti sito narkotiko..kas labai sveikintina siaip, nes baisu kai paaugliams per reklama i pasamone brukama propaganda:. 'Mus vienija alus ir pergales" :D
Ir taip suvienijo kad net baisu darosi....
Man labai idomu stebeti prisigerusia alkoholio kompanija ir palyginti ja su priputusia kompanija - kai prigeriama...automatishkai energetinis klimatas sugrubeja, zmnes sukvaileja, nebegirdi vienas kito....padideja agresyvumas, pradedama garsiai rekti,...na zodziu tikrai jauciasi nuzemejimas tam tikras ir labai aiskiai jjauciamas ir pastebimas pro visus galus. Kai tuo tarpu stebint tuos pacius zmones kai kompanija ruko zole - matosi akivaizdus skirtumas - bendravimas tarp zmoniu tampa subtilesnis, daugiau samoningumo daugiau atspalviu...gilesniu ir protingesniu minciu, izvalgu, juoko ir lengvumo.
Aisku daugelis paskaites ka parasiau gali pagalvoti - nu va, dar vienas narkomanelis, sektantishkai itikejes vienos savo tiesos neklystamumu. zole geris -alkoholis - blogis. Taip nemanau....samoningo zmogaus rankose tiek tas tiek ir anas gali buti geriu, aisku vienas didesniu kitas mazesniu. :)
Savaime aisku esu isbandes abu siuos narkotikus jei jau taip vadiname:)....analizes isvados akivaizdzios: MARIHUANA, ZOLE, KANAPE DAUG GERIAU IR SVEIKIAU UZ ALKOHOLI.
jei koks nors bukaprotis drys man priestarauti - iskviesiu i viesa dvikova:)...tegul tas genijus pabando viena pati paprasciausia eksperimenta: tegul paruko zole nuo ryto iki vakaro pvz savaite ar dvi....o kitas dvi savaites tegul pageria niekuo deta nekalta ir visai nenarkotika - aluti :)...eksperimento rezultatai butu labai idomus: tas kas ruke zole dvi savaites nuo ryto iki vakaro..daugiau maziau ir toliau ja rukytu, arba tiesiog nerukytu, pailsetu pamiegoti dienele kita ir sveikas ir zvalus. o va pageres nekalta aluti nuo ryto iki vakaro zmogelis po dvieju savaiciu garantuoju kad jau biski lomkese butu nuo alkoholio trukumo, o apie isvaizda, kepenis ir bendra sveikata bei veidelio stovi isviso patyliu. oi greit visi alkoholio shalininkai ir marihuanos prieshininkai uztiltu suvoke kas yra kas. Lbai greit galima pastatyti visus zinovus ir ekspertus i vieta su savo nepasvertais fakteliais.
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Pabandyk pastatyti ;) viesai taip iskviesk i dvikova kokia tiesiogines transliacijos metu.Va nomeda gaila dingo.Ten galima butu pasigincyti manau nors nelabai tikiu jog TV3 administracija leistu i eteri laida butent tokia tema.

Del alkoholio.As uz alu karsta vasaros diena ar seip su gera kompanija isgerti pasigardziuodamam, BET negerti tam kad prisigerti.Tai yra visiska nesamone mano nuomone.Jai lyginant prisgerimo busena ir apsiputimo busena tikrai as uz antraji varianta.Be to jis sveikesnis (na jai produktas buna naturalus ir visa kita ).Sakau sveikesnis todel kad daug kas is musu puikiai zino visas ganjos rukymo pasekmes.Taipogi manau jog ir zino gerimo bei nikotino vartojimo pasekmes.Man baisu pasidaro vien paskaicius uzrasus ant cigareciu pakeliu.Ten belenkiek daug ligu.Galetu kazka panasaus spauzdinti ir ant alkoholio buteliu etikeciu.Vis atbaido kazkuria dali visuomenes ar bent vercia ja susimastyti kuo zmogus rizikuoja vartodamas tam tikra produkta.
bi0dileet
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 127
Užsiregistravo: 2006-10-28, 20:18
Reputacija: 0

Standartinė bi0dileet »

Taip sutinku su paranoja ir kai kuriais kitais punktais, taciau tikrai ne visais, beto as ir neneigiau, kad paranoja ner tiesa, as pabraukiau juodai tai kas mano nuomone yra netiesa arba beveik neimanoma, na arba, kad tai ivyktu reik vartot laaabai daug ir labai ilgai, as rukau jau 4 metus ir dar neesu patyres to kas buvo pabraukta, nors buvo dienu tikrai ziauriu. Aisku kaip jau sakei tai gali pasireikst, bet tam atitinkamai reik ir pasistengt. Juk gali gert kasdien cefyra, bet nevartot jokiu narkotiku ir as nenustebsiu jei tau pasireiksh auksciau isvardinti punktai, juk visgi priklauso nuo kiekio, o cia apie ji isvis nebuvo uzsiminta. Beje as saves tikrai neapgaudineju, nebandau isitikint, kad zole ne narkotikas ar pan, jei apgaudineciau - tikrai dabar 2 savaites nebuciau emes jokio jointo i rankas.
Sigma
Guru
Guru
Pranešimai: 2205
Užsiregistravo: 2004-07-07, 11:19
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Apvalus rašė:O tu nepastebejai jog ziniasklaida jau labai senai taip daro ? man kazkaip net nebekeista kai zmogui rukanciam marichuana priklijuojama narkomano etikete :)
Nu nelegalių svaigalų yra įvairių ir ne taip jau mažai. O ar neįtartina jums, kad nesvarbu apie ką berašytų - ratus, amfą, heroiną, ar dar ką, visur akcentuojamas tas pats "marihuana yra baubas". Nu rašo apie opiatų atnešamas bėdas ir nelaimes, patys narkomanai, kurie duoda intervių, pasakoja, kad pradėjo išgerinėti, dar kažką, žolės parūkė... Ir - žolė yra labai didelis blogis. Nu wtf??? Man niekaip nesueina galai, kodėl tokias nelogiškas nesąmones vis spaudoj reik transliuoti? O kad ištisi kvartalai ant širkės sėdi, kad kaimai vodkę į ratus jau baigia iškeisti, kad sesijos metu didelė dalis studentijos (ypač medikai) amfetaminą saujom ryja tai px, viskas normalu. Tai nėra narkotikai ir nėra tai narkomanija, ir išvis - TO NĖRA. Yra vienintelis narkotikas - marihuana. Ką tokia spaudos propaganda norima pasiekti?
Paskutinį kartą redagavo Sigma 2008-06-25, 08:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
BOB - Bombs Over Bagdad!
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

Sigma rašė:Ką tuokia spaudos propaganda norima pasiekti?
Kaip tai ką?! Norima pakirsti blogį iš pačių pašaknų (kabutes gali kabinti kur nori ir kiek nori). Kito paaiškinimo nėra ir tiesiog negali būti.
hipiukas
Guru
Guru
Pranešimai: 1144
Užsiregistravo: 2006-09-14, 13:53
Reputacija: 7

Standartinė hipiukas »

Na taip. "Pradėjau nuo marihuanos"... Taip dažniausia ir būna. Po to ratukai, po to amfetaminas, po to ant nesusipratimo kokaino, heroino - atsichiukini, o tau jau rankoi širkė ir... Pats nesupranti kaip viskas buvo.. O atkapstyti nuo ko prasidėjo, tai galima įsigilinti į beprotišką veikystę, kai pradėjo dominti "uždrausti vaisiai". Tuomet ir cigaretės dūmas atrodė, kaip narkotikas, kūrį gaudavai pavogęs aliuminio puodą iš kaiminystės... Juk teisėsauga irgi nori pasiekti savo.. Juk jie dirba savo darbą... Taigi "pradėjau nuo marihuanos" - puikiai į žmonių galvas įkerta tą ribą, kad jei jau pavartojai marihuanos, tai vadinasi tu būsi narkomanas... Begalės žmonių atbaido šitoks požiūris...
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Sigma
Guru
Guru
Pranešimai: 2205
Užsiregistravo: 2004-07-07, 11:19
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

energetiniai gluosniai rašė:
Sigma rašė:Ką tuokia spaudos propaganda norima pasiekti?
Kaip tai ką?! Norima pakirsti blogį iš pačių pašaknų (kabutes gali kabinti kur nori ir kiek nori). Kito paaiškinimo nėra ir tiesiog negali būti.
Pakirsti blogį ar paslėpti nuo visuomenės tai kas iš tiesų vyksta?
BOB - Bombs Over Bagdad!
Sigma
Guru
Guru
Pranešimai: 2205
Užsiregistravo: 2004-07-07, 11:19
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

hipiukas rašė:Na taip. "Pradėjau nuo marihuanos"... Taip dažniausia ir būna. Po to ratukai, po to amfetaminas, po to ant nesusipratimo kokaino, heroino - atsichiukini, o tau jau rankoi širkė ir...
Čia tik spaudoj tokios versijos būna. Kiek teko pūsti ar šiaip kalbėtis su tais, kurie sugebėjo nulipti nuo adatos, nei vienas apie žolę nieko blogo nesakė.
BOB - Bombs Over Bagdad!
hipiukas
Guru
Guru
Pranešimai: 1144
Užsiregistravo: 2006-09-14, 13:53
Reputacija: 7

Standartinė hipiukas »

O man kaip tik atvirkščiai sakė "Pasisaugok, kad rimčiau nesėstum, nes aš irgi tik žolę rūkydavau".. Girdėjau ir tokių žodžių "Vartoji žolę, vadinasi vartosi ir rimčiau, ir man taip buvo".. Su keletą draugų ankščiau už kampo tik žolę ir traukdavom, apie kažką daugiau net baugu būdavo girdėti.. O dabar pora ant adatos sėdi.. Jie mane tikina, kad jei ne žolė, nieko daugiau ir nebūtų buvę.. Nenoriu pasakyt, kad žolė priveda prie viso šito (aš pats tuo netikiu), bet teisiog yra ir pačių narkomanų kurie taip mano.. Galbūt nedidelė dalis, bet yra... Na o spaudai belieka tuo pasinaudoti ir pūsti burbulą.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Daosas
Naujokas
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2008-03-20, 16:04
Reputacija: 0

Standartinė Daosas »

hipiuk, kaip tie narkomanai nemanys...pats pagalvok. Gryni Paksistai. Cia jau psichologinis aspektas isijungia: "kaltas betkas, tik ne as". Kalta zole, kalta aplinka...gal net kalta mama tada kad toki bevali ir pasileideli pagimde :) Kodel ji man dave papa ciulpt kai tik gimiau?, tokiu budu ishmokau imti energija is isores ir perfiltruodamas per savo organizmo sistema gerai pasijutau ir prie maisto pripratau..visam gyvenimui :)
(nu gerai, nepradekit cia aiskint kad nesuprantu jog yra butinosios organizmo reikmes ir reikmes is pasileidimo, nuobodi tema:)

O siaip garantuoju kad visu narkomanu pirmas rimtesnis psichotropinis narkotikas, keiciantis samones busena - buvo alkoholis o ne zole. gal kas dris papriestarauti??
Nu apie arbata, kava ir cukru jau nekalbu. tai irgi narkotikai, kas turi bent minimalias zinias chemijoje nedris priestarauti.
Zmones patys susikuria savas iliuzijas savas ribas ir takoskyras kas yra narkotikas kas ne. Tikroveje yra viskas labai kitaip, nepamirshkit to.
O atskaitos tashka nuo kurio tapo narkomanais cia velgi kiekvienas palei durnumo ir sugedimo laipsni pasirenka. Kam ta augeleli pult nesuprantu...jei zmogus durnas tai zole proto nei prides nei atims :)...shaknys kitur. Esme - neishmanyme, saves nepazinime ir nezinojime kaip islaikyti harmonija.
Manvydas
Guru
Guru
Pranešimai: 1163
Užsiregistravo: 2008-05-28, 16:58
Reputacija: 0

Standartinė Manvydas »

Daosas rašė:hipiuk, kaip tie narkomanai nemanys...pats pagalvok. Gryni Paksistai. Cia jau psichologinis aspektas isijungia: "kaltas betkas, tik ne as". Kalta zole, kalta aplinka...gal net kalta mama tada kad toki bevali ir pasileideli pagimde :) Kodel ji man dave papa ciulpt kai tik gimiau?, tokiu budu ishmokau imti energija is isores ir perfiltruodamas per savo organizmo sistema gerai pasijutau ir prie maisto pripratau..visam gyvenimui :)
(nu gerai, nepradekit cia aiskint kad nesuprantu jog yra butinosios organizmo reikmes ir reikmes is pasileidimo, nuobodi tema:)

O siaip garantuoju kad visu narkomanu pirmas rimtesnis psichotropinis narkotikas, keiciantis samones busena - buvo alkoholis o ne zole. gal kas dris papriestarauti??
Nu apie arbata, kava ir cukru jau nekalbu. tai irgi narkotikai, kas turi bent minimalias zinias chemijoje nedris priestarauti.
Zmones patys susikuria savas iliuzijas savas ribas ir takoskyras kas yra narkotikas kas ne. Tikroveje yra viskas labai kitaip, nepamirshkit to.
O atskaitos tashka nuo kurio tapo narkomanais cia velgi kiekvienas palei durnumo ir sugedimo laipsni pasirenka. Kam ta augeleli pult nesuprantu...jei zmogus durnas tai zole proto nei prides nei atims :)...shaknys kitur. Esme - neishmanyme, saves nepazinime ir nezinojime kaip islaikyti harmonija.
Visom rankom pritariu :D Esmė yra mūsyse,o ne žolėse.Jeigu esi debiliukas,tai tu ir įsidursi širką,jeigu turi smegenų tikrai to nedarysi.
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Sigma rašė:
Apvalus rašė:O tu nepastebejai jog ziniasklaida jau labai senai taip daro ? man kazkaip net nebekeista kai zmogui rukanciam marichuana priklijuojama narkomano etikete :)
Nu nelegalių svaigalų yra įvairių ir ne taip jau mažai. O ar neįtartina jums, kad nesvarbu apie ką berašytų - ratus, amfą, heroiną, ar dar ką, visur akcentuojamas tas pats "marihuana yra baubas". Nu rašo apie opiatų atnešamas bėdas ir nelaimes, patys narkomanai, kurie duoda intervių, pasakoja, kad pradėjo išgerinėti, dar kažką, žolės parūkė... Ir - žolė yra labai didelis blogis. Nu wtf??? Man niekaip nesueina galai, kodėl tokias nelogiškas nesąmones vis spaudoj reik transliuoti? O kad ištisi kvartalai ant širkės sėdi, kad kaimai vodkę į ratus jau baigia iškeisti, kad sesijos metu didelė dalis studentijos (ypač medikai) amfetaminą saujom ryja tai px, viskas normalu. Tai nėra narkotikai ir nėra tai narkomanija, ir išvis - TO NĖRA. Yra vienintelis narkotikas - marihuana. Ką tokia spaudos propaganda norima pasiekti?
Ka norima pasiekti ? Tai kad jau pasiekta :0 tik tai tesiama nes norima islaikyti viska taip pat ir toliau.Cia viskas del pinigu
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

Daosas rašė: (nu gerai, nepradekit cia aiskint kad nesuprantu jog yra butinosios organizmo reikmes ir reikmes is pasileidimo, nuobodi tema:)
Anaiptol nenuobodi, neišsisukinėk.
Daosas rašė: Zmones patys susikuria savas iliuzijas savas ribas ir takoskyras kas yra narkotikas kas ne. Tikroveje yra viskas labai kitaip, nepamirshkit to.
Išties. Nereikia dramatizuoti, kanapės pagalba apreikštos tiesos nė kiek nemažiau reliatyvios, nei visa prieš kanapę nukreipta propaganda. Suvoki tai, ką nori suvokti, ką esi linkęs suvokti. Sąmonė gi yra minkšta kaip plastilinas.
Daosas rašė: Kam ta augeleli pult nesuprantu...jei zmogus durnas tai zole proto nei prides nei atims :)...shaknys kitur
Žmogaus egogynybiniai mechanizmai linkę ieškoti kaltės šaltinių išorėje. Tokioje išorinės kaltės/kaltininko paieškoje net galima įžvelgti transcendentinės patirties poreikį; kad ir koks nepagrįstas ar iškreiptas atrodytų kanapės kaip pirmo žingsnio/visų nelaimių pradžios konstruktas, neišrankiam vartotojui jis gali tapti transcendentiniu vektoriumi, pakeičiančiu pačią patirtį - paprastas siūlinys, atitinkantis dažniausiai net neįsisąmonintą poreikį. Tuo ir manipuliuojama. "Džiaukis, kad esi sveikas, turi darbą ir kad tavo vaikai ne narkomanai" - turbūt esate ne sykį nugirdę kažką panašaus. Akivaizdu, kad taip sakančiam nė per nago juodymą neįdomu, kas yra tie narkotikai ir kokios tikrosios jų vartojimo priežastys, nes tik pats nežinojimas ir yra vienintelis šitokios paprastutės "laimės" laidininkas. "Laimę" atstoja nelaimės priežasties įvardinimas bei jos vengimas, taip pat savęs fiksavimas "saugumo" zonoje. Tad su pačiais narkotikais ir narkomanija tokia prevencija neturi nieko bendro; kita vertus, tai yra tas pats "opijus liaudžiai", gairelė, ženklinanti saugumo zoną, piliečių hipnotizavimo instrumentarijaus dalis, ir tiek. Viską supaprastinus, galima teigti, kad pati tokia prevencija yra narkotikų pakaitalas, o visas "narkomanijos" reikalas ir problemos kūrimas valstybei yra net naudingas.
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Negalejai paprasciau atsakyt ? :D skaiciau skaiciau ir nieko nesupratau,tik pati paskutini sakini matyt.
Kdee
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 232
Užsiregistravo: 2008-06-03, 21:20
Reputacija: 0

Standartinė Kdee »

nu ir ka jus cia isspresit su tokiom beviltiskom diskusijom, cia jau pagal save turi spresti ar kanape tikrai yra toks blogas dalykas 'laikomas pagal seima kaip narkotikas', ar tai tesiog gamtos dalis kuria dievas idejo, kad atpalaiduoka kuna ir stresa, nori rukai, nori ne.
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

Apvalus rašė:Negalejai paprasciau atsakyt ? :D skaiciau skaiciau ir nieko nesupratau,tik pati paskutini sakini matyt.
Juodosios technologijos nėra toks jau paprastas dalykas, stengiausi kuo aiškiau..
Truputį pritempus, galima ir taip pasakyti (aiškumo dėlei) - visos rašliavos ir sapalionės apie narkomanijos baubą ir prevencinės kampanijos tėra meksikietiškų serialų lygio beliašai naivuoliams - nuramina didžiąją dalį diedukų (dėdžių) ir bobučių (tetų), suteikia "teisumo" pojūtį "nevartojantiems narkotikų", didina piliečių pasitikėjimą savimi, kelia savivertę ir suteikia psichologinį komfortą. "Aš geras, nes nevartoju tų siaubingų narkotikų, o tie, kurie vartoja, yra pabaisos" - šito gal nereikia aiškinti? Narkotikai ir jų vartotojai tik dėl to ir pozicionuojami negatyviai, ne dėl jų realaus blogio, o tik tam, kad tautiečiai turėtų apie ką galvoti, žinotų, į ką nesilygiuoti ir galėtų, progai ištikus, pritariamai linksėti galvomis - "taip, taip, tie narkotikai, vargeli tu mano.." (o tai beliašėdžiams padeda jaustis itin pozityviai = veikia raminančiai). Eilinis užliūliavimas, o su snaudžiančiais gali daryti ką nori.
Dabar supratai? ;-)
Paskutinį kartą redagavo energetiniai gluosniai 2008-06-25, 22:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
Apvalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1039
Užsiregistravo: 2007-12-02, 11:03
Reputacija: 0

Standartinė Apvalus »

Kdee rašė:nu ir ka jus cia isspresit su tokiom beviltiskom diskusijom, cia jau pagal save turi spresti ar kanape tikrai yra toks blogas dalykas 'laikomas pagal seima kaip narkotikas', ar tai tesiog gamtos dalis kuria dievas idejo, kad atpalaiduoka kuna ir stresa, nori rukai, nori ne.
O kas sake kad cia mes kazka spresim ar imsimes kazkokiu tais veiksmu ? :D cia diskusiju forumas tai kaip matai ta ir darome.
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas