Nuotrauka Nuotrauka

Tave stebi!

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
rude bwoy
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: 2003-11-14, 16:24
Reputacija: 0

Standartinė rude bwoy »

g13-farmer rašė:cia juk ieinant i sia svetaine yra visas lapas parasytas musu teisiu. Be to policijai musu interneto tiekejai neturi teises duoti adresu ir privaciu duomenu :) nes kitaip per savaite mus visus isgaudytu....
primenu, kad pagal LR įstatymus saito administracija privalo suteikti visą reikalaujamą informaciją to prašančioms institucijoms. dar daugiau - saito administracija gali būti traukiama atsakomybėn už forumo lankytojų paliktas žinutes. taipogi norėčiau primint, kad disclaimeris niekada nebuvo, nėra ir niekada nebus teisiškai reikšmingas.
badnews
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 384
Užsiregistravo: 2007-10-06, 02:10
Reputacija: 0

Standartinė badnews »

yra toks australu augintojo Kog'o filmukas "marihuana-a growers lot".tai ten zhmogus,kuri laika praleides uz grotu uz auginima,bet grizhes prie to pacio duoda keleta paprastu patarimu outdorininkams,tokiu kaip:neauginkite kvailose vietose,kur aukstos itampos laidai,ar zveju pamegtose vietose;lankykite savo augintinius nakties metu;nerukykite daug,kad netapt paranoiskais ir nepridaryt kvailysciu :D ir svarbiausias,man labiausiai patikes:DON'T FUCKIN' WORRY!!! :D ko jum ir linkiu,kolegos :V:
togetha brotha
Dimka
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 199
Užsiregistravo: 2007-12-05, 10:51
Reputacija: 0

Standartinė Dimka »

Aisku nera durniu, nieks negaudo tokiu augintoju kurie augina sau kelis augalelius, nes ju pagaut jei jie viska daro be klaidu neimanoma, o rade siltnamyj kelis augalelius sunku kazka irodyt, gal jie patys islindo ce juk piktzole, aisku kas is to saibas kalas augina stambeis kekiais tuos pirmiausius ir uzgaudo, nes viskas prasideda nuo pardavimu, gauda kas platina ir nuo jo pradeda kast saknys is kur gavo, aisku jeigu grandis ilga tai sunku jiems daeit iki augintojo, taciau jie turi savo metodu po kuriu zmones invalidais kartais tampa, tad auginkit sau, niekam nepasakokit ir nepazystamiem duru nedarykit.
dzAh
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 377
Užsiregistravo: 2007-08-11, 21:20
Reputacija: 0

Standartinė dzAh »

Dimka rašė:Aisku nera durniu, nieks negaudo tokiu augintoju kurie augina sau kelis augalelius, nes ju pagaut jei jie viska daro be klaidu neimanoma, o rade siltnamyj kelis augalelius sunku kazka irodyt, gal jie patys islindo ce juk piktzole, aisku kas is to saibas kalas augina stambeis kekiais tuos pirmiausius ir uzgaudo, nes viskas prasideda nuo pardavimu, gauda kas platina ir nuo jo pradeda kast saknys is kur gavo, aisku jeigu grandis ilga tai sunku jiems daeit iki augintojo, taciau jie turi savo metodu po kuriu zmones invalidais kartais tampa, tad auginkit sau, niekam nepasakokit ir nepazystamiem duru nedarykit.
Nu kazinau, siek tiek tiesos yra.
Radus siltnami pora augaleliu, nuskinant pora lapeliu(ar ziedeliu), juos istyrus, irodoma kazkas. O beto kur tau ten siltnami piktzoles auga, kai vandens nera(bent pas mane is oro jis neatsiranda).
Dabar jei net bobules baudzia del keliu savartyniniu.
Likit atsakingais augintojais, tai turetu jums padeti :D ;)
Justaxx
Naujokas
Pranešimai: 36
Užsiregistravo: 2008-05-23, 17:27
Reputacija: 0

Standartinė Justaxx »

dzAh rašė:O beto kur tau ten siltnami piktzoles auga, kai vandens nera(bent pas mane is oro jis neatsiranda).
iš oro neatsiranda, bet jei augini, pvz, agurkus ir pomidorus šiltnamyje, tai juos laistai, tiesa? o kai laistai, dalis vandens vis tiek patenka piktžolėms.. bet policijai nelabai ten ką nors įrodysi, manau
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3286
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

jau tu ir taip banned tai ka tu ir taip irodinesi!o jei nores tai ir griebs uz siknos kad ir del 1 pikktzoles!tokia jau lietuviu natura!na nesakau kad mientai!visi tokie susirauke kaip neuzsibrauke!nemoku naturaliai apibudinti!tai gal suprasit mane taip kaip yra!
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
dzAh
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 377
Užsiregistravo: 2007-08-11, 21:20
Reputacija: 0

Standartinė dzAh »

Justaxx rašė:
dzAh rašė:O beto kur tau ten siltnami piktzoles auga, kai vandens nera(bent pas mane is oro jis neatsiranda).
dalis vandens vis tiek patenka piktžolėms..
Uz ka tu taip savo kanapes baudi :?: 8E
Legalize it!
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 510
Užsiregistravo: 2008-09-07, 13:51
Reputacija: 0

Standartinė Legalize it! »

o as nebijau to istatymo, tiesiog reikia mastyt pries rasant ar skambijant ir viskas :)
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas