Augintinių problemos 3. Klausimai - atsakymai...
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
na taip dar tik menesiukas o tik 2 kartus tresiau. seip norejau 4.
2 kart per savaite trest tom trasom reike. aisku parasyta kad 10ml/2l tai darau 6-7ml/2l.
Martynas regis rekomendavo jau pradet trest nuo 3 sav.
o tai nuo kada tada pradet zydint? mazdaug kaip koks ugis bus ju?
2 kart per savaite trest tom trasom reike. aisku parasyta kad 10ml/2l tai darau 6-7ml/2l.
Martynas regis rekomendavo jau pradet trest nuo 3 sav.
o tai nuo kada tada pradet zydint? mazdaug kaip koks ugis bus ju?
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
[ nuotrauka ]
Q: Nemalonus vaizelis. Nejaugi pertrešiau?
sorry uz kokybę, esmė baltas plėmas ant lapo, visiškai netaisiklyngos formos.
Q: Nemalonus vaizelis. Nejaugi pertrešiau?
sorry uz kokybę, esmė baltas plėmas ant lapo, visiškai netaisiklyngos formos.
GOD GROWS HIS OWN
Legalus man rodos tavo foto kur klausiai kas augaliukam nutiko, tai ten ir sraiges truputuka paragavo tavo augalo manau. beje jei visiem vienodai duodi nereiskia kad visiem vienodai reikia pagavai minti ?
Beje stabilizuodamas ph pelenais tu tikrai isitikines kad ji stabilizuot reikejo ? o gal kaip tik isbalansavai ph ?
o del kada zydinti, kada tresti. Manau , tia jau pacio growerio reikalas. Tad kada norit tada treskit, expermentuokit, kada norit tada zydinkit
Tik mano asmenine nuomone
peace;)
Beje stabilizuodamas ph pelenais tu tikrai isitikines kad ji stabilizuot reikejo ? o gal kaip tik isbalansavai ph ?
o del kada zydinti, kada tresti. Manau , tia jau pacio growerio reikalas. Tad kada norit tada treskit, expermentuokit, kada norit tada zydinkit
Tik mano asmenine nuomone
peace;)
sveiki mano augaliukui jau 15 dienu norejau pasitikslinti ar jam nieko netruksta, nepermazas? dar netresiau, nes lb geras achemos zemes pirkau "vidaus augalams" cia mano augaliuks http://img7.imageshack.us/img7/899/dsc00046occ.jpg O stai mano liustra po ja auga jos dviesia http://img7.imageshack.us/img7/9403/dsc00049nek.jpg nuo lempo atstumas kokie 5 cm gerai ventiliuojama (nekepa) (tikuosi gerai fotkes idejau pirmas kartas ) kaip manot apie sias augintines
It's form the Earth
p.s is visu augalu growboxe liko tik 2 merginos joms gavau chalevai 2 vazonus po 60l kaip sakot gerai jausis tokiuose vazonuose, o nauju neapsimoka pirkti, ziurejau kainas toks 20l, 25l daug maz kainuoja tiek, kad man pigiau gaunasi uzpildyti pirktinemis zememis tuos 60l vazonus negu pirkti tuos 20l vazonus du...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 1864 Atsakymai
- 831894 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas dream
-
- 234 Atsakymai