siaubo filmai pripalinus
Re: siaubo filmai pripalinus
Vakar parukem su draugais, parpikolinom ir issiskyrstem namo. Parejes nusprendziau pazeti koki siaubo filma. Narsiau, narsiau po kirashorror bloga ir uztikau nelabai malonu filmuka (svelniai tariant) http://kirashorror.blogspot.com/2009/03 ... sodom.html. Turiu pasakyti, kad parukius sulindo gana lengvai (del blogieciu), kurie pasirode labai juokingi. Gal kas yra mates neparukes? Kokios nuomones?
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
ziurejau karta apsirukes filma descent (nusileidimas) kelis kartus gerai kruptelejau lovoi

Girdėjau, kad labai geras Paranormal Activity.
Pačiam dar ne teko žiūrėt.
Pačiam dar ne teko žiūrėt.

Patikėk, geras
Paskuj naktį vaikščiojau ir gliučino, kad durys darinejasi

A.C.A.B
Todėl žmonėm mėgstantiem prisistuminėt, geriau tokių filmų nežiurėt.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
Uztat as ir nemegstu siaubiaku nes esu kazkiek linkes prisistuminet
Bet ir siaip kazkaip manes siaubekai nekabina. Va patiko 1408 ir mirrors 

I'm a junglistic man.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
man tai ''silent hill'' gerulis, jei labai isijauti tai isvis
nes pyxas artina 

vakar ziurejau "drag me to hell" tai pora kart zvengiau balsu vienas sededamas. "grindhouse" dar patinka paziuret pripalinus 

Nesuprantu kaip daugumai tai geras filmas. As du kartus ziurejau ir susikaupes, bandziau isigilint, bet man tai jis pasirode visiskas sudas, o ne filmas. Aisku, cia dar skonio reikalas, bet pvz tie monstrai ten islendantys is velnias zino kur... Nu man tas filmas 0/10, bet cia tik mano asmenine nuomone.dumtraukis rašė:man tai ''silent hill'' gerulis, jei labai isijauti tai isvis
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
kentacmis rašė:vakar ziurejau "drag me to hell" tai pora kart zvengiau balsu vienas sededamas. "grindhouse" dar patinka paziuret pripalinus

Bet siaip prie siaubo filmu priskirciau Senaja animacija
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Birds flying high, you know how I feel.
Man asmeniskai prirukusiam siaubo filmus ziuret yra nesamone
buvo cia karta. Parukem su hebra ir galvojam ka veikt. Sako "matet kas siaubeka "Paranormal activyties" (kazkas tokio) ? ". Visi "ne nematem, davai paziurim" sako "nu tai apsimysit tada dar kai priruke dabar". Ziurejom ziurejom ta filma... ties viduriu jau baige mane uzpist ir pradejau komedijas daryt
mirem mes is juoko.. tai vienas sako "su tavim neidomu ziuret siaubekus, gadini viska" 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
nu man jis pasirode geresnis uz visus kitus, kur ne baisu buna, o slykstu, pagrinde dauguma tokiu siaubo filmu, o tokiu kaip silent hill nelabai yra, nu gal ash tiesiog nezinau ju, va dar ''hide and seek'' panasus, kiek pamenu.martynass rašė:Nesuprantu kaip daugumai tai geras filmas. As du kartus ziurejau ir susikaupes, bandziau isigilint, bet man tai jis pasirode visiskas sudas, o ne filmas. Aisku, čia dar skonio reikalas, bet pvz tie monstrai ten islendantys is velnias zino kur... Nu man tas filmas 0/10, bet čia tik mano asmenine nuomone.dumtraukis rašė:man tai ''silent hill'' gerulis, jei labai isijauti tai isvis
nes pyxas artina 

O dabar ir isverskrunkelis rašė:to ferg:http://i172.photobucket.com/albums/w19/ ... 3/1073.jpg
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
citata: "su tavim neidomu ziuret siaubekus, gadini viska" .....dadek dabar,visus zodzius tie kurie yra apacioje to paveikslelio ir surask kaltininka tam laive.... p.s. jei nesupranti rusiskai,tai tam yra google.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Paranormal Activity kaip ir Paranormal Entity yra visiskas sudas, nes ten bandyta primesti kad viskas paremta tikrais faktais, kad filmuotos juostos yra originalios ir pan, o is tikro viskas yra surezisuota ir vien del to as situos filmus vertinu nuliu (nors negaliu paneigti kad itampa ten islaikyta PUIKIAI).
O va tikra siauba galima pamatyti filme Martyts (Kankiniai) ir Frontiers (Riba) visai neblogas.
Belekaip esu siaubeku megeja, taciau parukius nemanau, kad galeciau ziureti, nes po to pareitu belekas, atsivertu kita dimensija......
O va tikra siauba galima pamatyti filme Martyts (Kankiniai) ir Frontiers (Riba) visai neblogas.
Belekaip esu siaubeku megeja, taciau parukius nemanau, kad galeciau ziureti, nes po to pareitu belekas, atsivertu kita dimensija......
If you don't like our attitude, FUCK YOU!
Mane tai traukdavo žiūrėti labiau gotikinius, tamsius filmus, kurie prirukius savo mistine aplinka dalinai taip šiurpina maloniai, dėl to buvau labai užsikabliavęs ant Tim Burtono Sleepy Hollow ar Nightmare before Christmas (multikas). Dar pasišiurpint patinka David Lynch, kuris labai sterilų vaizdą mėgsta ir psicholiškai paspaudžiau, pvz garsusis twin peaks miestelis
))) Nors tai jau ne siaubo kuryba, o trileriukai, bet rimti!

Ability is nothing without opportunity.
Teko abu ziureti parukius ir is asmenines patirties sakau, kad nelabai malonu (bent jau man) ziureti tokio stiliaus filmus. Frontiers- tikrai geras filmas, bene 10 kartu mates (ir parukes, ir ne)usuckme rašė:Paranormal Activity kaip ir Paranormal Entity yra visiskas sudas, nes ten bandyta primesti kad viskas paremta tikrais faktais, kad filmuotos juostos yra originalios ir pan, o is tikro viskas yra surezisuota ir vien del to as situos filmus vertinu nuliu (nors negaliu paneigti kad itampa ten islaikyta PUIKIAI).

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 34 Atsakymai
- 33698 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas python
-
- 6 Atsakymai