Krepsinis
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Krepsinis
Pakalbam apie krepsini:) Kaip jum atrodo Lietuva gali paimt 1 vieta ar ne?
Re: Krepsinis
na,manau jog rytdienos varzybos bus svarbiausios,jeigu vyrai laimes jas laimes ir likusias, vien del nusiteikimo,na nebent jei uzmigs ant lauru, bus labai blogas blogis.
Neina pabalsuot kaskaip sako jusu siunciama forma negalioja. Tai aisku svarbiausios ir bus rytoi jai ryt gaunam tai 3 vieta imam jai laimim tai pirma reik tiket LIETUVA

vaikai nenarkokit vartotiku.
Nėr čia ką balsuot, lietuviai laimės 

-
- Patyręs
Per krepšinio čiampionata pasirodo, kad esam tikru patriotu tauta
Visi prieš sav deje skersa ant šitos Lietuvos, šiandien savo mašina pasidabine veliavytem didžiuodamiesi sraigsto po miesta. Mes laimesim, mes nugalesim, mes kiečiausi LIETUVA, LIETUVA!!!
Patriotizmas- Nacionalizmas- BABYLON....

Man galvoi negerai....
Na visad gi patriotizmas pasireiskia kai saliai ar jos garbei,orumui (kuri visi kitaipsupranta) iskyla pavojus, tai tik darkarta parodo kad lietuviai uzsisklende savyje zmones, parodantys savo jausmus tik tada kai juos ta daryt skatina bandos jausmas.
(na ne apie visus imtinai cia kalbu, bet bent manau daugumai taip)

(na ne apie visus imtinai cia kalbu, bet bent manau daugumai taip)
-
- Patyręs
[quote="DarNe"]Na visad gi patriotizmas pasireiskia kai saliai ar jos garbei,orumui (kuri visi kitaipsupranta) iskyla pavojus
Mano garbei ir orumui išvis nei šilta, nei šalta nuo to, kad kažkur kažkas meto i kaši.
Mano garbei ir orumui išvis nei šilta, nei šalta nuo to, kad kažkur kažkas meto i kaši.
Man galvoi negerai....
Jau krypstam nuo temos, bet aš daugiau mažiau pasidaviau bandos judėjimui. Puikiai suvokiu, kad krepšinis dabar tėra priedanga valdžiai daryt ką nori... Kaune, pvz., brangs šaltas vanduo. Su šildymu irgi neaišku. O ką daryti? Jau taip suš***as gyvenimas, tai bent durnių gvardija bemėtanti kamuolį lai mane palinksmina
Nesu krepšinio gerbėjas nuo tada kai dingo komanda "Lavera", bet dabar įsijungiu pasižiūrėt kaip jiems ten sekasi tam pasaulio čempionate 

-
- Naujokas
nu ka as aisku uz lietuva bet manau kad jav laimes
O tai ka blogai kad LIETUVIUS suvienija krepsinis? Nors kasnors suvienija argi tai blogai? Ka blogai kad tas veleveles pasikabina? Nors tuo laiku visi laimingi buna kai skina pergales cia blogai tau? Baigsis nuslugs banga toliau galesim gnac ant lt nu o dabar va visi vieningai palaikom savo krepsinio rinktine ir viskas cia ciki pikiGanjaGoblin rašė:Per krepšinio čiampionata pasirodo, kad esam tikru patriotu tautaVisi prieš sav deje skersa ant šitos Lietuvos, šiandien savo mašina pasidabine veliavytem didžiuodamiesi sraigsto po miesta. Mes laimesim, mes nugalesim, mes kiečiausi LIETUVA, LIETUVA!!!

-
- Patyręs
O tai ka blogai kad LIETUVIUS suvienija krepsinis? Nors kasnors suvienija argi tai blogai? Ka blogai kad tas veleveles pasikabina? Nors tuo laiku visi laimingi buna kai skina pergales čia blogai tau? Baigsis nuslugs banga toliau galesim gnac ant lt nu o dabar va visi vieningai palaikom savo krepsinio rinktine ir viskas čia ciki piki
[/quote]
Nesakiau nei gerai, nei blogai, gal truputi kvailai
Kas mane vienija su kitais (patriotais) tai, kad rekdamas su visais galiu kavinei alu gert?

Nesakiau nei gerai, nei blogai, gal truputi kvailai

Man galvoi negerai....
-
- Patyręs
Mačiau traktoriai net su vėlevėlėm tom po laukus laksto

Noriu pasidžiaugti, jog pasaulio kašės čempionate iškovojom bronzą
taigi sveikinimai 

SU PERGALE MIELI PATRIOTAI PRIE ALAUS PULPOS IR KASEKO DUMOKSNIO 

-
- Patyręs
bronza geriau,nes ja reikia laimet, o kad gautum sidabra pralaimet.