[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
ryt jau kirsiu asGreenPower rašė:Yra dar tokiu kurie nenueme deliaus?
Puikus pavizdys ko tikėtis iš mūsų klimatui netinkamų veislių.
Jei taip manysi ,tai ir kitais metais nieko neturėsi.Tu gal galvoji, kad jei iš lietuviško seedshopo sėklos, tai tiks lietuviškam klimatui? Čia visai nesusiję dalykai. O anose nuotraukose žiedai vos mezgasi, apie jokį tikrą derlių kalbos nėra.
Jei nematai, tai ten žydėjimo laikas 6-8 sav. Ir kuo jis tau nepatinka mūsų klimatui?Slow Stone rašė:Jei taip manysi ,tai ir kitais metais nieko neturėsi.Tu gal galvoji, kad jei iš lietuviško seedshopo sėklos, tai tiks lietuviškam klimatui? Čia visai nesusiję dalykai. O anose nuotraukose žiedai vos mezgasi, apie jokį tikrą derlių kalbos nėra.
Iš kur ištraukei kad aš manau jog ten pas jį normaliai? Aš žinau kad ten tikrai nenormaliai ir jau jis gali sakyt ate pyhui. Aš jau pasakiau.Slow Stone rašė:Tik tiek matyt neužtenka, kad teisingai pasirinktum. Aš auginau master kushą, jo žydėjimo laikas irgi apie 7 sav. BET
a) dažniausiai reikia užmest apie 1-2 sav. viršaus, ypač auginant lauke, nes šviesos intensyvumas būna skirtingas (debesuotumas), taip pat labai greitai pradeda vėsti orai, tas irgi prailgina brandos laiką;
b) skritingos veislės pradeda žydėti skirtingai, todėl lempas jungiam į 12/12, kad visos garantuotai sužydėtų, tačiau lauke 12/12 Lietuvoj prasideda tik 09.22 (jau pagauni kur lenkiu?).
Taip kad mano master kushas pradėjo žydėt tik rugsėjo gale, bet jau buvo per šalta ir tiesiog sustojo vystymasis. Jis pamėlęs nuo šalčio ir merdėja.
Su maniškiu vienaip, su kitais gali būt kiek kitaip. Bet OUTDOOR veislės yra ne tos, kurios tiesiog trumpai žydi, bet tos, kurios anksti pradeda žydėti ir spėja nužydėt tas aštuonias savaites iki visiškai atšalant orams. Spalis Lietuvoj jau kritinis mėnuo, ko nesukrovė per rugpjūtį ir rugsėjį, per spalį nieku gyvu nesukraus.
O nuotraukose aiškiai matosi, kad nėra apčiuopiamų galvų, ir tu vistiek manai, kad čia viskas normaliai, bičas nusiims afigieno rūkalo ir pats tokį kitąmet norėtum augint??? Šitam saite yra tikrai labiau apetitą keliančių outdoorinio derliaus fotkių, be to dar yra interneto platybės... Galima pasižiūrėt, kaip atrodo vykę derliai, palygint su savais rezultatais ir daryt kokias tai išvadas.
Ne pyst ir gaunasi, o išveda daugkartiniu kryžminimu.Zotexas rašė:visai psimeciau, lowlife seeds gi buna white widow x lr, ir gaunasi automatas. vapshe nesigaudau.