tobulumas rašė:pavydziu zmones jums, visus metus apie tundra svaigau, bet deja. Gero festivalio
Užuojauta žmogau

tobulumas rašė:pavydziu zmones jums, visus metus apie tundra svaigau, bet deja. Gero festivalio

PsY rašė:na na aš jau pasiruošes laukiu nesulaukiu kelios dienos beliko !! July nu manau giltine atpažinsiu ;DD delto man ten ir patinka nes ten visko būna ;DD praitais metais arkliagalviu buvo supermenas spidermenas žėsim ka šeis metais išvysimD
 sėdim su draugais prie pilies stage'o ten ant tokio kalniuko kur šieno kupetos stovėjo, na mes jau po gero dūmo sėdim chillinam
 sėdim su draugais prie pilies stage'o ten ant tokio kalniuko kur šieno kupetos stovėjo, na mes jau po gero dūmo sėdim chillinam   
  ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) ir staiga eina čiuvakas kuris atrodo kaip čystas airiškas gnomas
  ir staiga eina čiuvakas kuris atrodo kaip čystas airiškas gnomas  žaliai apsirengęs, ryža barzda (dirbtinė) nu jau galvojau kad gliučina
 žaliai apsirengęs, ryža barzda (dirbtinė) nu jau galvojau kad gliučina  nu bet juoko buvo daug
 nu bet juoko buvo daug  

jeigu tik mane užmatysi akies kampučiu nepatingėk prieit
 jeigu tik mane užmatysi akies kampučiu nepatingėk prieit 

Teks pusę Lietuvos apkeliaut, bet tikiuos nuotykių sulaukt. Tik gailą, kad nerandam iškur atsargų pasipildyt
 Teks pusę Lietuvos apkeliaut, bet tikiuos nuotykių sulaukt. Tik gailą, kad nerandam iškur atsargų pasipildyt 
 ) laukiam nuotykių aprašymo...
) laukiam nuotykių aprašymo...  PEACE AND LOVE!!
 PEACE AND LOVE!! 
   Hemingvėjau linkiu tau kuo smagiausios kelionės
  Hemingvėjau linkiu tau kuo smagiausios kelionės  atsargas bus galima pasipildyt ir pačioj Tūndroi juk
 atsargas bus galima pasipildyt ir pačioj Tūndroi juk  iš kur beja keliausi?
 iš kur beja keliausi? Sunkus metas, nėrą varškėčių ant šio malonumo, kitais metais būtinai
 Sunkus metas, nėrą varškėčių ant šio malonumo, kitais metais būtinai 

Taip, galės, bet norėtūs daugiau/pigiau santykį pasiekt. Beje, jei kas važiuojat ir norit porą bachūriukų prigriebt, maloniai prašom susisiekt
 Taip, galės, bet norėtūs daugiau/pigiau santykį pasiekt. Beje, jei kas važiuojat ir norit porą bachūriukų prigriebt, maloniai prašom susisiekt 
 neapsimoka tau iki Vilniaus taip važiuot. o nuo Utenos iki Tūndros manau jau susitranzuotum
 neapsimoka tau iki Vilniaus taip važiuot. o nuo Utenos iki Tūndros manau jau susitranzuotum 
 planuoju kada nusipirkt aladino kelnias nes vistiek greit stiliuką keisiu kai dredai atsiras
 planuoju kada nusipirkt aladino kelnias nes vistiek greit stiliuką keisiu kai dredai atsiras  tai va tos raudonos labai gerai atrodo ;]
 tai va tos raudonos labai gerai atrodo ;] 

ganjamanu tapsi?Julys rašė:Psy, nais nuorodaplanuoju kada nusipirkt aladino kelnias nes vistiek greit stiliuką keisiu kai dredai atsiras
tai va tos raudonos labai gerai atrodo ;]
kuprinė HEMP irgi gerai atrodo

Bet kad per darbus pamiršau pasigamint maikę su legalaus atributika, tai čj dažnai vaikščiosiu su Julys, jį gi atpažinsit
 Bet kad per darbus pamiršau pasigamint maikę su legalaus atributika, tai čj dažnai vaikščiosiu su Julys, jį gi atpažinsit 

nu blyn, kitais metais vyrai... užtundrinsiu.
 nu blyn, kitais metais vyrai... užtundrinsiu. Aš bent jau tikrai patūsinsiu White Smoke čj irgi prie manęs prisidės
 Aš bent jau tikrai patūsinsiu White Smoke čj irgi prie manęs prisidės  

![:] :]](./images/smilies/blink.gif) PEACE, LOVE & UNITY
  PEACE, LOVE & UNITY  
 žmonės.. aš jums taip pavydžiu... prašau jūsų.. atsitundrinkit nesveikai, pasidalinsit įspūdžiais. dar didžiulis SĖKMĖS...
  žmonės.. aš jums taip pavydžiu... prašau jūsų.. atsitundrinkit nesveikai, pasidalinsit įspūdžiais. dar didžiulis SĖKMĖS...