Problemos su sveikata, pasaliniai marihuanos poveikiai.
Po naujuju turejau mazdaug menesi atostogu. Tai reishkia kad beveik pastoviai budavau namie ir galedavau rukyt
kiek norejau. Parukydavau ~3 kartus per diena, tai toks pershtejimas gerklej atsirado lyg sirgciau truputi, kartais net jausdavau dusuli
Jau buvo atejus mintis, kad gryzo sena liga - bronchitas, pradzioj net nepagalvojau kad cia nuo mj... Db vel pradejau rukyt maziau (tik savaitgaliais) ir sveikata susinormalizavo...
Kiek atsimenu kai dar rukydavau cigaretes (db neberukau) ir nebuvau pazines
nieko panashaus nebuvo. Ish to galima padaryt ishvada, kad mj tikrai labiau kenkia kvepavimo organams nei tabakas...

Kiek atsimenu kai dar rukydavau cigaretes (db neberukau) ir nebuvau pazines

haze around me...
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Ogo kaip ziauru... Ten gal apie kokius vergus rode?Rica rašė:amfa irgi kulturingaqi vartojant nekenkia, igauni energijos. filma maciau kad bankoke med. amfa ar kazka panasaus (vokiskai snekejo nelb supratau) naudoja darbe kad daugiau nuveiktu ten dazytojai ar statybininkai.liucertain rašė:taip, nepiktas. kulturingai vartojant niekuo nekenkia.Assas rašė:![]()
Nu tu cia gal per ziaurei pasakei "lsd ir pan.) yra zmogui draugiskas, nepiktas narkotikas"
a splif a day keeps doctor away!

Siaip amfa kulturingai vartot nelabai iseina, nes: labai greitai atsiranda priklausomybe, amfa (mano nuomone) yra pats baisiausias narkotikas, nes jis pigus ir lengvai prieinamas. Ir isvis dabar amfos nebeber...dabar kazkas panasaus i amfa, labiau gimininga dzefui.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
kojak > didziausia tabako blogybe, kad jame yra nikotino kuris sukelia itin stipria priklausomybe.
Mj rukyt geriausia per diiidely bonga su kokiu papildomu ''kambariuku'' ( ash catcher). Taip isvengiama dervu kazkiek ir seip smalkiu/brudo kuris sudegus augalo masei lieka. Galu galima sausainius su
valgyt. As meciau cigaretes, tai sveikata tik i geraja puse, nebekoseju, dingo visi kvepavimo ligu pozymiai, lengviau uzlipt laiptais, ne tiap greit pavargsti. Ir seip su
svarbiausia saikas.
p.s LSD perjungia samone is evoliucinio islikimo rezimo i objektyvia analitine tikrove: biologiskai tai visai nepraktiska, taciau filosofiskai ir intelektualiai - neikainojama
Mj rukyt geriausia per diiidely bonga su kokiu papildomu ''kambariuku'' ( ash catcher). Taip isvengiama dervu kazkiek ir seip smalkiu/brudo kuris sudegus augalo masei lieka. Galu galima sausainius su

p.s LSD perjungia samone is evoliucinio islikimo rezimo i objektyvia analitine tikrove: biologiskai tai visai nepraktiska, taciau filosofiskai ir intelektualiai - neikainojama
SYE-lə-SYE-bin
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
Jeigu kas mes su šios knygos perskaitymu - man PMIliuminatas rašė:http://www.2shared.com/file/2831426/736 ... kymas.html

BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
Sigma tai nepailstantis faktu zmogelisSigma rašė:Jeigu kas mes su šios knygos perskaitymu - man PMIliuminatas rašė:http://www.2shared.com/file/2831426/736 ... kymas.html

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Kad mestum savo pastangu reikia idet, bet sigma su savo replikom mane taip ******, kad einu ash gal parukysiu...Sigma rašė:Jeigu kas mes su šios knygos perskaitymu - man PMIliuminatas rašė:http://www.2shared.com/file/2831426/736 ... kymas.html

haze around me...
> Kad mestum savo pastangu reikia idet,kojak rašė:<>
Šituo tikiu. Knygų paskaitymais - ne.
> bet sigma su savo replikom mane taip ******, kad einu ash gal parukysiu...

Na ir iš kur tas nervingumas toks jau? Geras tūsas savaitgaly buvo, užgriuvo potūsinė mini-istero-paniko-depresija? : )))
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 70 Atsakymai
- 46980 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Regimantas
-