Nuotrauka Nuotrauka

Auginimas Lietuvoj lauko salygom.

Auginimas lauke.
Rašyti atsakymą
4apa
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 0

Re: Auginimas Lietuvoj lauko salygom.

Standartinė 4apa »

nu ka.
pas manes irgi vejas nuostoliu nesiliauja daryti.
neseniai nuvykes pamaciau kraupoka vaizda- mano mylimiausias augalas apdraskytas ir nulauztos 2 dideles sakos. didziai nuliudino toks reginys. jau masciau jas pjauti, nuskabyti ziedelius dziovinimui, is kitko daryti virala. bet nuvykus sviesesne ir blaivesne diena situacija atrode dar isgydoma. parisau tas sakas prie stiebo, jei ne virvutes net nepastebetum kas buve. vaizdas atrode optimistiskai, manau gyvens.
antras, bet susijes dalykas. vasaros audros isviso istaske galima sakyti viena mazyli i dvi dalis. apie ji jau esu rases cia ir su iliustracijom. esme tame, kad viena jo puse su liudesiu nureziau, o kita del eksperimento palikau. kamieno vaizdas tikrai atrode bjauriai, islauzytas, suplyses, atvipes. sakos besilaike tik ant zieves. ir ka jus manot? ogi paliktoji saka toliau zaliuoja ir dideliu bedu nemato. tik apacioj jos lapai mirguliuoja biski(nes guli ant zemes) ir zydet neskuba, del streso ciuju. zodziu ta zieve, ant kurios kaba ta saka pradzioj tik po nuluzimo atrode kaip iprasta zieve. o kai buvau nuvykes apciupinejau ir pasirodo kaip reikiant kabinas i gyvenima ciortas 8[] ta zievele uzaugo jau gal pirsto storumo, su pradine busena palyginus pastorejo keleta kartu. o kamienas, visa ta kietoji mase styro lauke ir nieko nebeveikia.
taigi, jei kazkas kazkur paluzo, neskubekit daryt krastutiniu sprendimu. blaivia galva(o ne saluhos poreikiu) ivertinkit zala ir galimybes ja pataisyti.
labai jau daug ir nebepostinsiu del visokiu balvonu, kuriu nikai prasideda is S raides. fui ;)
PsY
Guru
Guru
Reputacija: 1

Standartinė PsY »

a tas vėjas taip jau baisiai pakenkė ? blemba pas savuosius nebuvau jau pora savaičiu teks nuvažiuot pažiurėt kaip ten jiem sekas nors ten tas vėjas kaip ir nelabai užpučia galima sakyt aplink krūmai ir vidury pasodinti ten gan gera vieta bet db biški susijaudinau del to vejo tokio.
PsYchotherapist
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

o mano isvis dziunlgese. pakenke seip minimaliai, maciau ir baisesniu padariniu siemet kolegu sodeliuose. man tik -0.5 krumo(jei taip galima sakyti), pora graziu saku suzeista, kelios mazos nulenktos ar nulauztos ir jau pasalintos.
nereiketu jaudintis, jei tavo lokacijoje vejai nesmarkavo.
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

4apa rašė:o mano isvis dziunlgese. pakenke šiaip minimaliai, maciau ir baisesniu padariniu siemet kolegu sodeliuose. man tik -0.5 krumo(jei taip galima sakyti), pora graziu saku suzeista, kelios mazos nulenktos ar nulauztos ir jau pasalintos.
na kaip buvo prieš tai seniau truputi tos kelios tokios audros tai išvis nieko nenutiko augalam tiesiog puikei laikos gal šiek tiek perdaug vendens gauna nes lapai kiti pagelsta ar sudžiuna. o dabar nemanau kad irgi kažkas labai blogo nutiko
PsYchotherapist
sugy
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė sugy »

auginu kanale ir ten pakilo vanduo ,40cm kazkur iki saknu gal reiktu iskasti ir persodinti ?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

PsY rašė:
4apa rašė:o mano isvis dziunlgese. pakenke šiaip minimaliai, maciau ir baisesniu padariniu siemet kolegu sodeliuose. man tik -0.5 krumo(jei taip galima sakyti), pora graziu saku suzeista, kelios mazos nulenktos ar nulauztos ir jau pasalintos.
na kaip buvo prieš tai seniau truputi tos kelios tokios audros tai išvis nieko nenutiko augalam tiesiog puikei laikos gal šiek tiek perdaug vendens gauna nes lapai kiti pagelsta ar sudžiuna. o dabar nemanau kad irgi kažkas labai blogo nutiko
vadinas tavo uzuoveja geresne. as savo spota ganetinai praretinau, kirptelejau visas medziu virsunes kad kuo daugiau ir ilgiau saule patektu. beto, gal gyveni ne tose platumose kur vejai agresyvus. mano irgi puikiai laikydavosi. visi iki vieno bent po karta ar du buvo ant zemes isguldyti, bet neluzo ir neiskrito su visom saknim. ateini i vieta, gauni soko terapija, keli nuo zemes parvirtusius augalus. per puse h viska sutvarkai ir brauki prakaita nuo kaktos. jau paskui ir nebebijodavau kai atlaike sitaip vasarinius skvalus. dave tai man geru ziniu apie kanapeliu lankstuma ir patvaruma. kitiems buvo ir blogiau, ypac su topintais outdoore augalais. kai tik pradejau skaitytis cia pries du metus isikale i galva viena: lauke topinti nereikia. bet supratimas kodel atejo tik siemet. eh patinka man progresuot :] vandens tai pastarosiom savaitem ojjj kaip netruksta. grazus labai vaizdai dabar atsiveria upiu sleniuose, patariu jeigu varot :bong: varykit i kokias pievas, slenius, idubas, kurias uzlieja upes vanduo. reginys awesome bus :V: cia buvo oftopiko mintele. seip tikiuos manuju saknu nesupudys, nes ten su vandens kaupimusi bus problema. netgi galetumem cia pasamprotauti ta tema, ismastyti koki nors hand-made drenazo sistema ar kanors tokio kaip gelbetis jei potvynis grasina
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

jei potvinis grasina tai žinau gera išeiti kaip mano močiute daro ;DD mane pasikviečia kad aplink bulviu nedieli lauka apkasčiau gilu griovi ir problema išspresta ;DD nu mano spotas tikrai geras nežinau ten žmogus nebuvo iženges daug metu taip manau xD ir gan tolokai aiti iki jo nes kai buvo tie karsčiai sugalvojau nuvaryt tai pasakiau kad daugiau arba nakti reik varyt arba nežinau nes kol nuejau galvojau nutrokšiu o ten dar paplušėt reikėjo nemažai kol apsitvarkiau tai išvis kosmosas buvo pareit ;DD del lankstumo pritariu žinau ta dalyka kažka panašaus teko patirt :.
PsYchotherapist
badnews
Patyręs
Patyręs

Standartinė badnews »

sugy rašė:auginu kanale ir ten pakilo vanduo ,40cm kazkur iki saknu gal reiktu iskasti ir persodinti ?

pabandyk, keliasde6imt metrų nuo auginimo vietos padaryt ala bebrų užtvanką, primėtyt šakų, akmenų, žemių(nors dumblo visokio vanduo prineštų)- turėtų padėt
togetha brotha
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

Badnews, visai žavus sprendimas, bet jau kai pralauš, tai į vieną marmalą sumals ir nuneš pasroviui.
4apa rašė:vandens tai pastarosiom savaitem ojjj kaip netruksta. grazus labai vaizdai dabar atsiveria upiu sleniuose, patariu jeigu varot :bong: varykit i kokias pievas, slenius, idubas, kurias uzlieja upes vanduo. reginys awesome bus :V:
Teisybė, tik va abejoju, kad DIY užtvankėlės atlaikytų rudeninius potvynius...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
badnews
Patyręs
Patyręs

Standartinė badnews »

SlowStone- tikrai neprauš, išbandėm, kai trūko vandens pirty.
togetha brotha
badnews
Patyręs
Patyręs

Standartinė badnews »

tas EDIT'y tai atsiranda- tai prapuola. žodžiu EDYT'i nx visi, taip suprast reikėtų....
togetha brotha
sugy
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė sugy »

pas mane tik dabar pradejo zydeti kas bus su tokiais orais ? o augalai kokio temperaturoja nuvysta?
shaded
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė shaded »

sveiki, kaip supratau is jusu diskusiju augalas nebutinai pradeda zydeti tuomet kai dienos pradeda trumpeti, tai pasidare smalsu, ar galima ta zydejima kaip nors paankstinti, ir idomu ar sitokiose oro salygose spetu suzydeti easy sativa? :)
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

galima paskatinti augala dangstant, taip trumpinant jam sviesos perioda. kitas paplites variantas- tresti trasomis su daug fosforo, tai irgi skatina zydejima.
shaded
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė shaded »

na zinai, lauke jei augs augalas as jo nepadangstysiu kiekviena diena, o gal galetum pasakyt pavadinima tu trasu, ir nuo kokio laikotarpio reiktu pradeti tresti jomis?
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

tai taip, daugumai nesigauna dangstyti. nes kas vakara i miska nevazinesi su plevele. cia labiau tiems tinka kurie kieme augina ar balkone.
o trasu stebuklingo pavadinimo nera. lietuviai renkasi shultz bloom plus dazniausiai, dar esu mates "emolus trasos prazydinimui". jos pigesnes, irgi su gera elementu kompozicija.
lietuvoj ypac zydejimo trasu sunku rasti apskritai, todel beveik visi ir renkasi shultz. arba ta ka randa ekspromtu sodo prekiu shope. norint tikrai geru ir efektingu prazydinimo trasu kanabiui reiketu uzsisakyt kanors is uzsienio.
4apa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė 4apa »

o tresti jomis jau reikejo pradeti anksciau, priklauso nuo to kiek strainas tavo zydi. nes daugumai kaip isivaizduoju zydejimai baigias spalio viduri-lapkricio pradzioj, tai jau velyvas ir gan bjaurus metas augalui. jeigu rugpjuti tarkim jau augalas yra graziai suveshejes, tai rugpjuti ir pradedi jau serti ji fosforu. as pramiegojau ta laika, nezinau kaip cia bebus su tuo zydejimui, nes zydes ilgai ilgai dar.
idekit edit knopke joptvaimatis pagaliau .\
sugy
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė sugy »

zydi 3sav ir nera jokio kvapo seklos mr.green kodel taip? :/
Smile
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Smile »

Tai tu dziaukis kad nera kvapo :D
DarNe
Patyręs
Patyręs

Standartinė DarNe »

o rusis kokia?
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Kanapes legalios lietuvoj?
    OGschool » » forume Legalus forumas
    29 Atsakymai
    20253 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Operatore
  • Auginimas kokose
    Kinyous » » forume Technologijos
    14 Atsakymai
    21455 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Nanobotas
  • outdoor auginimas
    DZHY » » forume Legalus forumas
    2 Atsakymai
    3710 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Moderatorius
  • LSD auginimas su SCROG
    Volkas » » forume Dienoraščiai (užbaigti)
    2 Atsakymai
    9845 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas G.
  • auginimas be vegatavimo, 12/12.
    Kiskis » » forume Herbariumas
    30 Atsakymai
    25421 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas barzdyla