Sveiki,
Gal kas turit visa rinkinį tarkim Ts1000 and 70x70?
Kokie atsiliepimai/trūkumai? Gal kas žinot kokio galingumo ten anglies filtras? Vintiletoriaus pajėgumas/skleidžiamo triukšmo lygis?
Būčiau labai dėkingas jai kas turit, naudojat ir pasidalins informacija su kitais.
Pridedu nuoroda
https://marshydro.eu/collections/ts-ser ... -full-kits
Mars hydro grow full kit
-
- Patyręs
- Reputacija: 39
Re: Mars hydro grow full kit
Sveikas,
Turiu lygiai toki pat, tik be oro filtro. Na jis kitur pirktas, nes pigiau gavosi.
Tentas kaip tentas, lempa minimalistine tokiam plotui, bet uztenka. Dabar jau noretusi na kokiu +50w ...
Auginau 3 sezonus, ypac idomu buvo pirmi 2, tai durys buvo varstomos daznai. Jokiu devejimosi zymiu, isplovus butu kaip naujas.
Prie apie ~100kvm3 oro srauto sita lempa temperatura vidui pakelia stabiliai +5 laipsniai, kas man patiko - vasaros sezonas pailgeja gerokai
Velesniam rudeniui buvau vidui per perimetra itaises grindu sildymo 150w kilimeli. (jokiu budu ne ant grindu o ant sienu !). Tai dave +10 laipsniu prie aplinkos temperaturos.
Turiu lygiai toki pat, tik be oro filtro. Na jis kitur pirktas, nes pigiau gavosi.
Tentas kaip tentas, lempa minimalistine tokiam plotui, bet uztenka. Dabar jau noretusi na kokiu +50w ...
Auginau 3 sezonus, ypac idomu buvo pirmi 2, tai durys buvo varstomos daznai. Jokiu devejimosi zymiu, isplovus butu kaip naujas.
Prie apie ~100kvm3 oro srauto sita lempa temperatura vidui pakelia stabiliai +5 laipsniai, kas man patiko - vasaros sezonas pailgeja gerokai
Velesniam rudeniui buvau vidui per perimetra itaises grindu sildymo 150w kilimeli. (jokiu budu ne ant grindu o ant sienu !). Tai dave +10 laipsniu prie aplinkos temperaturos.
Ačiū už atsakymą. Tokiai palapiniai turėjai 100m3 per valandą vintiletoriu? Kokio galingumo anglies filtrą? Kaip dėl kvapų buvo?
-
- Patyręs
- Reputacija: 39
Ventiliatorius is senuku Haushalt 100VKO - jis labai graziai vienu galu uzsimauna and filtro o kitas galas i slanga. Yra ir panasiu ventiliatoriu, bet butent sitas turi praplatejima uzmauti ant filtro. Dar turiu prijunges greicio reguliatoriu, kad nesiurbtu be reikalo silta ora i lauka. Bet pries tai ir be jo buvo gerai. Jis tik del elektros ekonomijos. Ant sujungimo dar uztepu silikono. Filtras 160m3/h. Jokio kvapo nera, bet tam paciam kambary turbut neuzmigciau del triuksmo. Angli keiciu kas 3men, bet gal ir ilgiau uztektu su mano 1-2 augaliukais.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 5 Atsakymai
- 1079 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas spikyleaves
-
- 16 Atsakymai